
Továrna na jídlo: USA
S02E16 - Nakládané papriky a bagely
27.4. 01:08
National Geographic
22 minuty
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Więcej informacjiOdcinki
Sezon 2
Dostępne za 9 godzin
S02E15

Rybí filé a párky v těstíčku
23.4. 19:30, National Geographic,
30 minut
Rybí filé a párky v těstíčku
Dostępne za 1 dzień
S02E16

Nakládané papriky a bagely
24.4. 19:00, National Geographic,
30 minut
Nakládané papriky a bagely
Dostępne za 1 dzień
S02E17

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky
24.4. 19:30, National Geographic,
30 minut
Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky
Dostępne za 2 dni
S02E18

Jablečná omáčka a cibulové kroužky
25.4. 19:00, National Geographic,
30 minut
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 2 dni
S02E19

Donuty a pepperoni
25.4. 19:30, National Geographic,
30 minut
Donuty a pepperoni
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 5 dni
S02E20

Sýrové pochoutky
28.4. 19:00, National Geographic,
30 minut
Sýrové pochoutky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 5 dni
S02E21

Sýrové hrudky a pekanové placičky
28.4. 19:30, National Geographic,
30 minut
Sýrové hrudky a pekanové placičky
Dostępne za 6 dni
S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala
29.4. 19:00, National Geographic,
30 minut
Salsa, pralinky a omáčka z Buffala
Dostępne za 6 dni
S02E23

Fíky a organické máslo
29.4. 19:30, National Geographic,
30 minut
Fíky a organické máslo
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobne audycje
O audycji
czeski,
angielski,
węgierski
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.