Výroba potravin

Výroba potravin

S01E04 - 4/12

20.12. 19:29
National Geographic
31 minutos
2014

Nový dokumentární cyklus o neznámých kapitolách českého průmyslu. Příběh vzniku Československa na prahu nového průmyslu

más información
S03E10

Sladké a lahodné

16.2. 10:00, National Geographic, 30 minutos

Sladké a lahodné

S03E11

To chutná fantasticky

16.2. 10:30, National Geographic, 30 minutos

To chutná fantasticky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E12

Lahůdky z nálevu

16.2. 11:00, National Geographic, 30 minutos

Lahůdky z nálevu

S03E13

Zatočte s tím

16.2. 11:30, National Geographic, 30 minutos

Zatočte s tím

Disponible en 3 días
S03E14

Lahodné maliny

23.2. 10:00, National Geographic, 30 minutos

Lahodné maliny

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 3 días
S03E15

Hranolky, co mají styl

23.2. 10:30, National Geographic, 30 minutos

Hranolky, co mají styl

Disponible en 3 días
S03E16

Hojnost ryb

23.2. 11:00, National Geographic, 30 minutos

Hojnost ryb

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 3 días
S03E17

Dokonalý burger

23.2. 11:30, National Geographic, 30 minutos

Dokonalý burger

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 3 días
S03E18

Chutě Japonska

23.2. 12:00, National Geographic, 30 minutos

Chutě Japonska

Disponible en 3 días
S03E19

To je ale kus!

23.2. 12:30, National Geographic, 30 minutos

To je ale kus!

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E22

Výlet do Dijonu

12.2. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Výlet do Dijonu

S03E23

Hasič žízně

12.2. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Hasič žízně

S03E24

Bonbonky Sixlets

13.2. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Bonbonky Sixlets

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E25

Snídaňové cereálie

13.2. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Snídaňové cereálie

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E26

Mistr těstovin

14.2. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Mistr těstovin

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Eventos similares

Contrabandistas con Mariana van Zeller
Tesoros perdidos de Egipto
Expedición al Pasado
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Továrna na jídlo: USA

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)