Výroba potravin

Výroba potravin

S01E04 - 4/12

20.12. 19:29
National Geographic
31 minut
2014

Nový dokumentární cyklus o neznámých kapitolách českého průmyslu. Příběh vzniku Československa na prahu nového průmyslu

Více informací

Epizody

Řada 4
S04E18

Episode 18

27.2. 19:00, National Geographic, 30 minut

Episode 18

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

S04E19

Episode 19

27.2. 19:30, National Geographic, 30 minut

Episode 19

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

S04E20

Episode 20

28.2. 19:00, National Geographic, 30 minut

Episode 20

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

S04E21

Episode 21

28.2. 19:30, National Geographic, 30 minut

Episode 21

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Podobné tituly

Ztracené poklady Egypta
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
S tátou kolem světa
Jak se to dělá
Vteřiny před katastrofou
Jak to dělají
Pašerákům na stopě

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)