Výroba potravin

Výroba potravin

S02E20 - Sladkosti v barvách duhy

13.12. 19:30
National Geographic
30 minut
2013
Dramat

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Więcej informacji
S03E10

Sladké a lahodné

16.2. 10:00, National Geographic, 30 minut

Sladké a lahodné

S03E11

To chutná fantasticky

16.2. 10:30, National Geographic, 30 minut

To chutná fantasticky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E12

Lahůdky z nálevu

16.2. 11:00, National Geographic, 30 minut

Lahůdky z nálevu

S03E13

Zatočte s tím

16.2. 11:30, National Geographic, 30 minut

Zatočte s tím

Dostępne za 2 dni
S03E14

Lahodné maliny

23.2. 10:00, National Geographic, 30 minut

Lahodné maliny

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 2 dni
S03E15

Hranolky, co mají styl

23.2. 10:30, National Geographic, 30 minut

Hranolky, co mají styl

Dostępne za 2 dni
S03E16

Hojnost ryb

23.2. 11:00, National Geographic, 30 minut

Hojnost ryb

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 2 dni
S03E17

Dokonalý burger

23.2. 11:30, National Geographic, 30 minut

Dokonalý burger

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 2 dni
S03E18

Chutě Japonska

23.2. 12:00, National Geographic, 30 minut

Chutě Japonska

Dostępne za 2 dni
S03E19

To je ale kus!

23.2. 12:30, National Geographic, 30 minut

To je ale kus!

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E26

Mistr těstovin

14.2. 19:00, National Geographic, 30 minut

Mistr těstovin

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobne audycje

Handel ludźmi z Marianą van Zeller
Ztracené poklady Egypta
Výprava do neznáma
Jak se to dělá
Vteřiny před katastrofou
Zwykłe rzeczy - niezwykłe wynalazki
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Továrna na jídlo: USA

O audycji

czeski, angielski, węgierski
2013
Dramat

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Twórcy

Fabienne Larouche

Obsada

Rémi Goulet, Normand Daneau, Paul Ahmarani, Patrick Goyette, Johanne-Marie Tremblay, Sebastien Roberts, Sandrine Bisson, Sarah-Jeanne Labrosse, Ayisha Issa, Anne-Élisabeth Bossé, Danielle Proulx, Louis Champagne, Hugo Giroux, Marina Orsini, Catherine Proulx-Lemay, Anne Casabonne, Jean-Nicolas Verreault, Sylvie Moreau, Serge Postigo, Kevin Ranely, Marie-France Lambert, Camille Mongeau, Mario Jean, Éric Bruneau, Widemir Normil, Charlotte Comeau, Geneviève Rioux