Food Factory

Food Factory

S02E09 - Midnight Buns

5.12. 19:00
National Geographic
30 minutes
2015

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

More information
S03E10

Sladké a lahodné

16.2. 10:00, National Geographic, 30 minutes

Sladké a lahodné

S03E11

To chutná fantasticky

16.2. 10:30, National Geographic, 30 minutes

To chutná fantasticky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E12

Lahůdky z nálevu

16.2. 11:00, National Geographic, 30 minutes

Lahůdky z nálevu

S03E13

Zatočte s tím

16.2. 11:30, National Geographic, 30 minutes

Zatočte s tím

Available in 1 day
S03E14

Lahodné maliny

23.2. 10:00, National Geographic, 30 minutes

Lahodné maliny

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 1 day
S03E15

Hranolky, co mají styl

23.2. 10:30, National Geographic, 30 minutes

Hranolky, co mají styl

Available in 1 day
S03E16

Hojnost ryb

23.2. 11:00, National Geographic, 30 minutes

Hojnost ryb

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 1 day
S03E17

Dokonalý burger

23.2. 11:30, National Geographic, 30 minutes

Dokonalý burger

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 1 day
S03E18

Chutě Japonska

23.2. 12:00, National Geographic, 30 minutes

Chutě Japonska

Available in 1 day
S03E19

To je ale kus!

23.2. 12:30, National Geographic, 30 minutes

To je ale kus!

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Similar shows

Trafficked with Mariana Van Zeller
Lost Treasures of Egypt
Expedition Unknown
How It's Made
Seconds From Disaster
How Do They Do It?
Hell Below
Food Factory USA
Drain the Oceans

About show

Czech, English, Hungarian
2015

A look at how different foods are made.