Výroba potravin

Výroba potravin

S02E07 - Resolve Your Beef

14.1. 19:30
National Geographic
30 minút
2015
Komédia

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

Viac informácií
Dostupné o 3 dni
S03E01

Tak voní káva

28.1. 19:30, National Geographic, 30 minút

Tak voní káva

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 4 dni
S03E02

Sladkosti pro malé i velké

29.1. 19:00, National Geographic, 30 minút

Sladkosti pro malé i velké

Dostupné o 4 dni
S03E03

Je libo šálek čaje?

29.1. 19:30, National Geographic, 30 minút

Je libo šálek čaje?

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 5 dní
S03E04

Milujeme ovoce

30.1. 19:00, National Geographic, 30 minút

Milujeme ovoce

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 5 dní
S03E05

Halloweenský speciál 1

30.1. 19:30, National Geographic, 30 minút

Halloweenský speciál 1

Dostupné o 6 dní
S03E06

Halloweenský speciál 2

31.1. 19:00, National Geographic, 30 minút

Halloweenský speciál 2

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 6 dní
S03E07

Blázen do sladkostí

31.1. 19:30, National Geographic, 30 minút

Blázen do sladkostí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E18

Chutě Japonska

19.1. 00:45, National Geographic, 21 minút

Chutě Japonska

S03E19

To je ale kus!

19.1. 01:06, National Geographic, 21 minút

To je ale kus!

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E20

Čokoládové kamínky

19.1. 01:27, National Geographic, 22 minút

Čokoládové kamínky

S03E21

Pálí, pálí, pálí

19.1. 01:49, National Geographic, 21 minút

Pálí, pálí, pálí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 15 hodín
S03E22

Výlet do Dijonu

26.1. 00:45, National Geographic, 21 minút

Výlet do Dijonu

Dostupné o 15 hodín
S03E23

Hasič žízně

26.1. 01:06, National Geographic, 22 minút

Hasič žízně

Dostupné o 16 hodín
S03E24

Bonbonky Sixlets

26.1. 01:28, National Geographic, 21 minút

Bonbonky Sixlets

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 16 hodín
S03E25

Snídaňové cereálie

26.1. 01:49, National Geographic, 21 minút

Snídaňové cereálie

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

Pašerákům na stopě
Blíží se bouře
Ztracené poklady Egypta
Obrovské stavitelské chyby
Výprava do neznáma
Jak se to dělá
Sekundy pred katastrofou
Jak to dělají
Továrna na jídlo: USA

O programe

česky, anglicky, maďarsky
2015
Komédia

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Tvorcovia

Pascal Lahmani

Hrajú

Malik Zidi, Elsa Zylbersteinová, Tewfik Jallab, Jean-Pierre Kalfon, Robert Hossein, Marie-Armelle Deguy, Michèle Mercier, Léonie Simaga, Pascal Elso, Philippe Lefebvre, Gilles Cohen, Cyrille Eldin, Brigitte Rouan, Grégory Givernaud, Eriko Takeda, Maria de Medeiros