Výroba potravin

Výroba potravin

S02E07 - Resolve Your Beef

14.1. 19:30
National Geographic
30 minutos
2015
Comedia

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

más información
Disponible en 3 días
S03E01

Tak voní káva

28.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Tak voní káva

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 4 días
S03E02

Sladkosti pro malé i velké

29.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Sladkosti pro malé i velké

Disponible en 4 días
S03E03

Je libo šálek čaje?

29.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Je libo šálek čaje?

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 5 días
S03E04

Milujeme ovoce

30.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Milujeme ovoce

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 5 días
S03E05

Halloweenský speciál 1

30.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Halloweenský speciál 1

Disponible en 6 días
S03E06

Halloweenský speciál 2

31.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Halloweenský speciál 2

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 6 días
S03E07

Blázen do sladkostí

31.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Blázen do sladkostí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E18

Chutě Japonska

19.1. 00:45, National Geographic, 21 minutos

Chutě Japonska

S03E19

To je ale kus!

19.1. 01:06, National Geographic, 21 minutos

To je ale kus!

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E20

Čokoládové kamínky

19.1. 01:27, National Geographic, 22 minutos

Čokoládové kamínky

S03E21

Pálí, pálí, pálí

19.1. 01:49, National Geographic, 21 minutos

Pálí, pálí, pálí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 19 horas
S03E22

Výlet do Dijonu

26.1. 00:45, National Geographic, 21 minutos

Výlet do Dijonu

Disponible en 20 horas
S03E23

Hasič žízně

26.1. 01:06, National Geographic, 22 minutos

Hasič žízně

Disponible en 20 horas
S03E24

Bonbonky Sixlets

26.1. 01:28, National Geographic, 21 minutos

Bonbonky Sixlets

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 21 horas
S03E25

Snídaňové cereálie

26.1. 01:49, National Geographic, 21 minutos

Snídaňové cereálie

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Eventos similares

Contrabandistas con Mariana van Zeller
S tátou kolem světa
Blíží se bouře
Tesoros perdidos de Egipto
Obrovské stavitelské chyby
Expedición al Pasado
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Továrna na jídlo: USA

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2015
Comedia

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Creadores

Pascal Lahmani

Reparto

Malik Zidi, Elsa Zylbersteinová, Tewfik Jallab, Jean-Pierre Kalfon, Robert Hossein, Marie-Armelle Deguy, Michèle Mercier, Léonie Simaga, Pascal Elso, Philippe Lefebvre, Gilles Cohen, Cyrille Eldin, Brigitte Rouan, Grégory Givernaud, Eriko Takeda, Maria de Medeiros