Výroba potravin

Výroba potravin

S02E07 - Resolve Your Beef

14.1. 19:30
National Geographic
30 minutos
2015
Comedia

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

más información
Grabar
Grabar serie
S01E04

4/12

4.1. 14:30, National Geographic, 30 minutos

4/12

Nový dokumentární cyklus o neznámých kapitolách českého průmyslu. Příběh vzniku Československa na prahu nového průmyslu

Disponible en 1 días
S01E08

8/12

11.1. 14:30, National Geographic, 30 minutos

8/12

Nový dokumentární cyklus o neznámých kapitolách českého průmyslu. Příběh dramatické poválečné revoluční přeměny hospodářství v období do měnové reformy

S01E21

Episode 21

7.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Episode 21

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

S01E22

Episode 22

7.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Episode 22

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

S01E23

Episode 23

8.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Episode 23

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

S01E24

Episode 24

8.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Episode 24

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

S01E26

Episode 26

9.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Episode 26

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Eventos similares

Tesoros perdidos de Egipto
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
Jak se to dělá
Jak to dělají
Segundos catastróficos
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Továrna na jídlo: USA

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2015
Comedia

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Creadores

Pascal Lahmani

Reparto

Malik Zidi, Elsa Zylbersteinová, Tewfik Jallab, Jean-Pierre Kalfon, Robert Hossein, Marie-Armelle Deguy, Michèle Mercier, Léonie Simaga, Pascal Elso, Philippe Lefebvre, Gilles Cohen, Cyrille Eldin, Brigitte Rouan, Grégory Givernaud, Eriko Takeda, Maria de Medeiros