
Továrna na jídlo: USA
S01E18 - Sušené maso, brownies a kostky cukru
3.1. 19:30
National Geographic
30 minút
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Viac informáciíEpizódy
Séria 2
Dostupné o 2 dni
S02E20

Sýrové pochoutky
28.4. 19:00, National Geographic,
30 minút
Sýrové pochoutky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné o 2 dni
S02E21

Sýrové hrudky a pekanové placičky
28.4. 19:30, National Geographic,
30 minút
Sýrové hrudky a pekanové placičky
Dostupné o 3 dni
S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala
29.4. 19:00, National Geographic,
30 minút
Salsa, pralinky a omáčka z Buffala
Dostupné o 3 dni
S02E23

Fíky a organické máslo
29.4. 19:30, National Geographic,
30 minút
Fíky a organické máslo
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné o 4 dni
S02E24

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
30.4. 19:00, National Geographic,
30 minút
Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné o 4 dni
S02E25

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
30.4. 19:30, National Geographic,
30 minút
Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
Dostupné o 5 dní
S02E26

Mexické hranolky, karamely a absinth
1.5. 19:00, National Geographic,
30 minút
Mexické hranolky, karamely a absinth
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobné tituly
O programe
česky,
anglicky,
maďarsky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)