Výroba potravin

Výroba potravin

S06E12 - Velikonoce

1.1. 17:30
National Geographic
30 minút
2016

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál
Dostupné o 5 dní
S06E04

Den Kanady

1.1. 16:00, National Geographic, 30 minút

Den Kanady

S06E06

Zimní prázdniny

25.12. 19:00, National Geographic, 30 minút

Zimní prázdniny

Dostupné o 5 dní
S06E08

Fiesta

1.1. 16:30, National Geographic, 30 minút

Fiesta

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 5 dní
S06E09

Filmová noc

1.1. 17:00, National Geographic, 30 minút

Filmová noc

Dostupné o 5 dní
S06E10

Narozeninové oslavy

1.1. 19:00, National Geographic, 30 minút

Narozeninové oslavy

S06E11

Valentýn

24.12. 19:15, National Geographic, 25 minút

Valentýn

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S06E12

Velikonoce

24.12. 19:40, National Geographic, 25 minút

Velikonoce

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

Ztracené poklady Egypta
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
S tátou kolem světa
Psi a ich výnimočné príbehy
Jak se to dělá
Sekundy pred katastrofou
Jak to dělají

O programe

česky, anglicky, maďarsky
2016

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)