Výroba potravin

Výroba potravin

S01E08 - 8/12

26.12. 19:30
National Geographic
25 minut
2014

Nový dokumentární cyklus o neznámých kapitolách českého průmyslu. Příběh dramatické poválečné revoluční přeměny hospodářství v období do měnové reformy

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
S03E07

Blázen do sladkostí

29.12. 00:55, National Geographic, 20 minut

Blázen do sladkostí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E08

Sníh a led

29.12. 01:15, National Geographic, 20 minut

Sníh a led

S03E09

Pomeranče z čokolády

29.12. 01:35, National Geographic, 20 minut

Pomeranče z čokolády

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E10

Sladké a lahodné

29.12. 01:55, National Geographic, 20 minut

Sladké a lahodné

Dostępne za 2 dni
S03E11

To chutná fantasticky

5.1. 01:00, National Geographic, 22 minuty

To chutná fantasticky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 2 dni
S03E12

Lahůdky z nálevu

5.1. 01:22, National Geographic, 23 minuty

Lahůdky z nálevu

Dostępne za 2 dni
S03E13

Zatočte s tím

5.1. 01:45, National Geographic, 22 minuty

Zatočte s tím

Podobne audycje

Ztracené poklady Egypta
W okowach mrozu
S tátou kolem světa
Obrovské stavitelské chyby
Psi: jejich neznámé dějiny
Americká divočina
Jak se to dělá
Vteřiny před katastrofou

O audycji

czeski, angielski, węgierski
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)