Výroba potravin

Výroba potravin

S02E11 - Episode 11

26.12. 19:55
National Geographic
25 minutos
2015

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

más información
S01E04

4/12

4.1. 14:30, National Geographic, 30 minutos

4/12

Nový dokumentární cyklus o neznámých kapitolách českého průmyslu. Příběh vzniku Československa na prahu nového průmyslu

S01E11

11/12

30.12. 19:15, National Geographic, 25 minutos

11/12

Nový dokumentární cyklus o neznámých kapitolách českého průmyslu. Příběh privatizace a transformace hospodářství v devadesátých letech

Disponible en 2 días
S01E21

Episode 21

7.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Episode 21

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Disponible en 2 días
S01E22

Episode 22

7.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Episode 22

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Disponible en 3 días
S01E23

Episode 23

8.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Episode 23

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Disponible en 3 días
S01E24

Episode 24

8.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Episode 24

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Disponible en 4 días
S01E26

Episode 26

9.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Episode 26

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Eventos similares

Tesoros perdidos de Egipto
Život v sevření mrazu
Obrovské stavitelské chyby
S tátou kolem světa
Psi: jejich neznámé dějiny
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Contrabandistas con Mariana van Zeller

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)