Výroba potravin

Výroba potravin

S03E05 - Halloweenský speciál 1

22.12. 01:30
National Geographic
22 minuty
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Więcej informacji
Nagraj
Nagraj serię
S02E11

Episode 11

9.12. 19:00, National Geographic, 30 minut

Episode 11

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E12

Epizoda 12

9.12. 19:30, National Geographic, 30 minut

Epizoda 12

S02E13

Royal Episode 13

10.12. 19:00, National Geographic, 30 minut

Royal Episode 13

S02E14

Je libo páreček?

10.12. 19:30, National Geographic, 30 minut

Je libo páreček?

S02E15

Hora fazolí

11.12. 19:00, National Geographic, 30 minut

Hora fazolí

S02E16

Sladkosti nade vše

11.12. 19:30, National Geographic, 30 minut

Sladkosti nade vše

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S02E17

Říkejte mi Boondi

12.12. 19:00, National Geographic, 30 minut

Říkejte mi Boondi

S02E18

Tyčinky Abba Zaba

12.12. 19:30, National Geographic, 30 minut

Tyčinky Abba Zaba

S02E19

Tyčinky Rocky Road a žitný chléb

13.12. 19:00, National Geographic, 30 minut

Tyčinky Rocky Road a žitný chléb

S02E20

Sladkosti v barvách duhy

13.12. 19:30, National Geographic, 30 minut

Sladkosti v barvách duhy

Dostępne za 20 godzin
S02E21

Sněhové pusinky a brambůrky Kettle

16.12. 19:00, National Geographic, 30 minut

Sněhové pusinky a brambůrky Kettle

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 20 godzin
S02E22

Lahodné napoleonky

16.12. 19:30, National Geographic, 30 minut

Lahodné napoleonky

Dostępne za 1 dzień
S02E23

Čokoládové cookies

17.12. 19:00, National Geographic, 30 minut

Čokoládové cookies

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostępne za 1 dzień
S02E24

It Takes Your Breath Away

17.12. 19:30, National Geographic, 30 minut

It Takes Your Breath Away

S02E25

Sladký čas vánoční

15.12. 00:45, National Geographic, 22 minuty

Sladký čas vánoční

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S02E26

Čokoládová polena a cukrové hůlky

15.12. 01:07, National Geographic, 23 minuty

Čokoládová polena a cukrové hůlky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobne audycje

Ztracené poklady Egypta
Obrovské stavitelské chyby
W okowach mrozu
Jak se to dělá
Handel ludźmi z Marianą van Zeller
Vteřiny před katastrofou

O audycji

czeski, angielski, węgierski
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.