Výroba potravin

Výroba potravin

S03E05 - Halloweenský speciál 1

22.12. 01:30
National Geographic
22 minutos
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

más información
Grabar
Grabar serie
S02E11

Episode 11

9.12. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Episode 11

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E12

Epizoda 12

9.12. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Epizoda 12

S02E13

Royal Episode 13

10.12. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Royal Episode 13

S02E14

Je libo páreček?

10.12. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Je libo páreček?

S02E15

Hora fazolí

11.12. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Hora fazolí

S02E16

Sladkosti nade vše

11.12. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Sladkosti nade vše

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S02E17

Říkejte mi Boondi

12.12. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Říkejte mi Boondi

S02E18

Tyčinky Abba Zaba

12.12. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Tyčinky Abba Zaba

S02E19

Tyčinky Rocky Road a žitný chléb

13.12. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Tyčinky Rocky Road a žitný chléb

S02E20

Sladkosti v barvách duhy

13.12. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Sladkosti v barvách duhy

Disponible en 20 horas
S02E21

Sněhové pusinky a brambůrky Kettle

16.12. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Sněhové pusinky a brambůrky Kettle

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 20 horas
S02E22

Lahodné napoleonky

16.12. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Lahodné napoleonky

Disponible en 1 días
S02E23

Čokoládové cookies

17.12. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Čokoládové cookies

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 1 días
S02E24

It Takes Your Breath Away

17.12. 19:30, National Geographic, 30 minutos

It Takes Your Breath Away

S02E25

Sladký čas vánoční

15.12. 00:45, National Geographic, 22 minutos

Sladký čas vánoční

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S02E26

Čokoládová polena a cukrové hůlky

15.12. 01:07, National Geographic, 23 minutos

Čokoládová polena a cukrové hůlky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Eventos similares

Tesoros perdidos de Egipto
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
Jak se to dělá
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Segundos catastróficos

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.