Výroba potravin

Výroba potravin

S01E26 - Episode 26

22.12. 10:00
National Geographic
30 minutos

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

más información
S06E04

Den Kanady

1.1. 16:00, National Geographic, 30 minutos

Den Kanady

S06E06

Zimní prázdniny

1.1. 18:00, National Geographic, 30 minutos

Zimní prázdniny

S06E08

Fiesta

1.1. 16:30, National Geographic, 30 minutos

Fiesta

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S06E09

Filmová noc

1.1. 17:00, National Geographic, 30 minutos

Filmová noc

S06E10

Narozeninové oslavy

1.1. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Narozeninové oslavy

S06E11

Valentýn

1.1. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Valentýn

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S06E12

Velikonoce

1.1. 17:30, National Geographic, 30 minutos

Velikonoce

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Eventos similares

Tesoros perdidos de Egipto
Život v sevření mrazu
Obrovské stavitelské chyby
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Továrna na jídlo: USA

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)