Výroba potravin

Výroba potravin

S02E20 - Sladkosti v barvách duhy

13.12. 19:30
National Geographic
30 minut
2013
Drama

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Více informací
S03E18

Chutě Japonska

19.1. 00:45, National Geographic, 21 minut

Chutě Japonska

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E19

To je ale kus!

19.1. 01:06, National Geographic, 21 minut

To je ale kus!

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E20

Čokoládové kamínky

19.1. 01:27, National Geographic, 22 minut

Čokoládové kamínky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E21

Pálí, pálí, pálí

19.1. 01:49, National Geographic, 21 minut

Pálí, pálí, pálí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 4 dny
S03E22

Výlet do Dijonu

26.1. 00:45, National Geographic, 21 minut

Výlet do Dijonu

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 4 dny
S03E23

Hasič žízně

26.1. 01:06, National Geographic, 22 minut

Hasič žízně

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 4 dny
S03E24

Bonbonky Sixlets

26.1. 01:28, National Geographic, 21 minut

Bonbonky Sixlets

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 4 dny
S03E25

Snídaňové cereálie

26.1. 01:49, National Geographic, 21 minut

Snídaňové cereálie

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

S tátou kolem světa
Blíží se bouře
Ztracené poklady Egypta
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
Jak se to dělá
Vteřiny před katastrofou
Jak to dělají
Pašerákům na stopě

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2013
Drama

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

Tvůrci

Fabienne Larouche

Hrají

Rémi Goulet, Normand Daneau, Paul Ahmarani, Patrick Goyette, Johanne-Marie Tremblay, Sebastien Roberts, Sandrine Bisson, Sarah-Jeanne Labrosse, Ayisha Issa, Anne-Élisabeth Bossé, Danielle Proulx, Louis Champagne, Hugo Giroux, Marina Orsini, Catherine Proulx-Lemay, Anne Casabonne, Jean-Nicolas Verreault, Sylvie Moreau, Serge Postigo, Kevin Ranely, Marie-France Lambert, Camille Mongeau, Mario Jean, Éric Bruneau, Widemir Normil, Charlotte Comeau, Geneviève Rioux