Výroba potravin

Výroba potravin

S02E20 - Sladkosti v barvách duhy

13.12. 19:30
National Geographic
30 minút
2013
Dráma

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Viac informácií
Nahrať
Nahrávať seriál
S02E07

Resolve Your Beef

4.12. 19:00, National Geographic, 30 minút

Resolve Your Beef

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E08

A Head of the Game

4.12. 19:30, National Geographic, 30 minút

A Head of the Game

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E09

Episode 9

5.12. 19:00, National Geographic, 30 minút

Episode 9

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E10

Epizoda 10

5.12. 19:30, National Geographic, 30 minút

Epizoda 10

S02E11

Episode 11

9.12. 19:00, National Geographic, 30 minút

Episode 11

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E12

Epizoda 12

9.12. 19:30, National Geographic, 30 minút

Epizoda 12

S02E13

Royal Episode 13

10.12. 19:00, National Geographic, 30 minút

Royal Episode 13

S02E14

Je libo páreček?

10.12. 19:30, National Geographic, 30 minút

Je libo páreček?

Dostupné o 6 hodín
S02E15

Hora fazolí

11.12. 19:00, National Geographic, 30 minút

Hora fazolí

Dostupné o 6 hodín
S02E16

Sladkosti nade vše

11.12. 19:30, National Geographic, 30 minút

Sladkosti nade vše

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 1 deň
S02E17

Říkejte mi Boondi

12.12. 19:00, National Geographic, 30 minút

Říkejte mi Boondi

Dostupné o 1 deň
S02E18

Tyčinky Abba Zaba

12.12. 19:30, National Geographic, 30 minút

Tyčinky Abba Zaba

Dostupné o 2 dni
S02E19

Tyčinky Rocky Road a žitný chléb

13.12. 19:00, National Geographic, 30 minút

Tyčinky Rocky Road a žitný chléb

Dostupné o 2 dni
S02E20

Sladkosti v barvách duhy

13.12. 19:30, National Geographic, 30 minút

Sladkosti v barvách duhy

S02E21

Sněhové pusinky a brambůrky Kettle

8.12. 00:45, National Geographic, 21 minút

Sněhové pusinky a brambůrky Kettle

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S02E22

Lahodné napoleonky

8.12. 01:06, National Geographic, 24 minút

Lahodné napoleonky

S02E23

Čokoládové cookies

8.12. 01:30, National Geographic, 22 minút

Čokoládové cookies

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S02E24

It Takes Your Breath Away

8.12. 01:52, National Geographic, 23 minút

It Takes Your Breath Away

S02E25

Sladký čas vánoční

6.12. 19:30, National Geographic, 30 minút

Sladký čas vánoční

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné o 3 dni
S02E26

Čokoládová polena a cukrové hůlky

15.12. 01:07, National Geographic, 23 minút

Čokoládová polena a cukrové hůlky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

Ztracené poklady Egypta
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
Jak se to dělá
Pašerákům na stopě
Sekundy pred katastrofou

O programe

česky, anglicky, maďarsky
2013
Dráma

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Tvorcovia

Fabienne Larouche

Hrajú

Rémi Goulet, Normand Daneau, Paul Ahmarani, Patrick Goyette, Johanne-Marie Tremblay, Sebastien Roberts, Sandrine Bisson, Sarah-Jeanne Labrosse, Ayisha Issa, Anne-Élisabeth Bossé, Danielle Proulx, Louis Champagne, Hugo Giroux, Marina Orsini, Catherine Proulx-Lemay, Anne Casabonne, Jean-Nicolas Verreault, Sylvie Moreau, Serge Postigo, Kevin Ranely, Marie-France Lambert, Camille Mongeau, Mario Jean, Éric Bruneau, Widemir Normil, Charlotte Comeau, Geneviève Rioux