Výroba potravin

Výroba potravin

S02E11 - Episode 11

9.12. 19:00
National Geographic
30 minutos
2015

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

más información
S03E18

Chutě Japonska

19.1. 00:45, National Geographic, 21 minutos

Chutě Japonska

S03E19

To je ale kus!

19.1. 01:06, National Geographic, 21 minutos

To je ale kus!

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E20

Čokoládové kamínky

19.1. 01:27, National Geographic, 22 minutos

Čokoládové kamínky

S03E21

Pálí, pálí, pálí

19.1. 01:49, National Geographic, 21 minutos

Pálí, pálí, pálí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 6 días
S03E22

Výlet do Dijonu

26.1. 00:45, National Geographic, 21 minutos

Výlet do Dijonu

Disponible en 6 días
S03E23

Hasič žízně

26.1. 01:06, National Geographic, 22 minutos

Hasič žízně

Disponible en 6 días
S03E24

Bonbonky Sixlets

26.1. 01:28, National Geographic, 21 minutos

Bonbonky Sixlets

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 6 días
S03E25

Snídaňové cereálie

26.1. 01:49, National Geographic, 21 minutos

Snídaňové cereálie

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Eventos similares

S tátou kolem světa
Tesoros perdidos de Egipto
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Contrabandistas con Mariana van Zeller

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)