Továrna na jídlo: USA
S01E18 - Sušené maso, brownies a kostky cukru
8.12. 10:30
National Geographic
30 minut
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Więcej informacjiOdcinki
Dostępne za 5 dni
S01E17
Drůbeží roláda a hořčice
8.12. 10:00, National Geographic,
30 minut
Drůbeží roláda a hořčice
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 5 dni
S01E18
Sušené maso, brownies a kostky cukru
8.12. 10:30, National Geographic,
30 minut
Sušené maso, brownies a kostky cukru
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 5 dni
S01E19
Preclíky a sušenky
8.12. 11:00, National Geographic,
30 minut
Preclíky a sušenky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 5 dni
S01E20
Preclíky v čokoládě a džem
8.12. 11:30, National Geographic,
30 minut
Preclíky v čokoládě a džem
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobne audycje
O audycji
czeski,
angielski,
węgierski
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)