Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S01E17 - Drůbeží roláda a hořčice

8.12. 10:00
National Geographic
30 minutos

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

más información
Grabar
Grabar serie
S01E13

Zmrzlina a skořicové rolky

1.12. 10:00, National Geographic, 30 minutos

Zmrzlina a skořicové rolky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E14

Třešně a muffiny

1.12. 10:30, National Geographic, 30 minutos

Třešně a muffiny

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E15

Rýže a pravá svíčková

1.12. 11:00, National Geographic, 30 minutos

Rýže a pravá svíčková

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E16

Hranolky a mražená pizza

1.12. 11:30, National Geographic, 30 minutos

Hranolky a mražená pizza

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 3 días
S01E17

Drůbeží roláda a hořčice

8.12. 10:00, National Geographic, 30 minutos

Drůbeží roláda a hořčice

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 3 días
S01E18

Sušené maso, brownies a kostky cukru

8.12. 10:30, National Geographic, 30 minutos

Sušené maso, brownies a kostky cukru

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 3 días
S01E19

Preclíky a sušenky

8.12. 11:00, National Geographic, 30 minutos

Preclíky a sušenky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 3 días
S01E20

Preclíky v čokoládě a džem

8.12. 11:30, National Geographic, 30 minutos

Preclíky v čokoládě a džem

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Eventos similares

Evropa z výšky
Tesoros perdidos de Egipto
Odhalená historie
V továrně
Výroba potravin
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Contrabandistas con Mariana van Zeller

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)