Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E09 - Housky, popcornové chipsy a táborákový sendvič

7.12. 13:00
National Geographic
30 minut
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál
S02E05

Sušenky a krabí koláč

30.11. 13:00, National Geographic, 30 minut

Sušenky a krabí koláč

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E06

Masové dobroty, energetické nápoje a bonbony

30.11. 13:30, National Geographic, 30 minut

Masové dobroty, energetické nápoje a bonbony

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E07

Sendviče, krekry a mandarinky

30.11. 14:00, National Geographic, 30 minut

Sendviče, krekry a mandarinky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E08

PEZ a kuřecí s parmasánem

30.11. 14:30, National Geographic, 30 minut

PEZ a kuřecí s parmasánem

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 6 dnů
S02E09

Housky, popcornové chipsy a táborákový sendvič

7.12. 13:00, National Geographic, 30 minut

Housky, popcornové chipsy a táborákový sendvič

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 6 dnů
S02E10

Whisney a cola

7.12. 13:30, National Geographic, 30 minut

Whisney a cola

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 6 dnů
S02E11

Káva a polévka ze škeblí

7.12. 14:00, National Geographic, 30 minut

Káva a polévka ze škeblí

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 6 dnů
S02E12

Salát a polévka

7.12. 14:30, National Geographic, 30 minut

Salát a polévka

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobné tituly

Evropa z výšky
Ztracené poklady Egypta
Odhalená historie
Výroba potravin
Jak se to dělá
Vteřiny před katastrofou
Jak to dělají
Pašerákům na stopě
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)