Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E02 - Pálivá omáčka a tamales

23.11. 13:30
National Geographic
30 minut
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál
S02E01

McMuffin a košer víno

23.11. 13:00, National Geographic, 30 minut

McMuffin a košer víno

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E02

Pálivá omáčka a tamales

23.11. 13:30, National Geographic, 30 minut

Pálivá omáčka a tamales

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E03

Citrusy a vesmírná strava

23.11. 14:00, National Geographic, 30 minut

Citrusy a vesmírná strava

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E04

Slaninová limonáda a čokoláda

23.11. 14:30, National Geographic, 30 minut

Slaninová limonáda a čokoláda

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 4 dny
S02E05

Sušenky a krabí koláč

30.11. 13:00, National Geographic, 30 minut

Sušenky a krabí koláč

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 4 dny
S02E06

Masové dobroty, energetické nápoje a bonbony

30.11. 13:30, National Geographic, 30 minut

Masové dobroty, energetické nápoje a bonbony

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 4 dny
S02E07

Sendviče, krekry a mandarinky

30.11. 14:00, National Geographic, 30 minut

Sendviče, krekry a mandarinky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 4 dny
S02E08

PEZ a kuřecí s parmasánem

30.11. 14:30, National Geographic, 30 minut

PEZ a kuřecí s parmasánem

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobné tituly

Poslední Hitlerův útok
Výroba potravin
Jak se to dělá
Vteřiny před katastrofou
Jak to dělají
Pašerákům na stopě
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Jak to zvířata dokážou

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)