Výroba potravin

Výroba potravin

S04E11 - Episode 11

19.11. 19:00
National Geographic
30 minutos

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)

más información
Grabar
Grabar serie
Disponible en 5 días
S02E01

Bread for Success

29.11. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Bread for Success

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

Disponible en 5 días
S02E02

A Golden State of Affairs

29.11. 19:30, National Geographic, 30 minutos

A Golden State of Affairs

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E13

Royal Episode 13

24.11. 00:45, National Geographic, 23 minutos

Royal Episode 13

S02E14

Je libo páreček?

24.11. 01:08, National Geographic, 22 minutos

Je libo páreček?

S02E15

Hora fazolí

24.11. 01:30, National Geographic, 22 minutos

Hora fazolí

S02E16

Sladkosti nade vše

24.11. 01:52, National Geographic, 23 minutos

Sladkosti nade vše

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 6 días
S02E17

Říkejte mi Boondi

1.12. 00:45, National Geographic, 23 minutos

Říkejte mi Boondi

Disponible en 6 días
S02E18

Tyčinky Abba Zaba

1.12. 01:08, National Geographic, 22 minutos

Tyčinky Abba Zaba

Disponible en 6 días
S02E19

Tyčinky Rocky Road a žitný chléb

1.12. 01:30, National Geographic, 22 minutos

Tyčinky Rocky Road a žitný chléb

Disponible en 6 días
S02E20

Sladkosti v barvách duhy

1.12. 01:52, National Geographic, 23 minutos

Sladkosti v barvách duhy

Eventos similares

Gordon Ramsay: Fuera de Carta
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
Psi: jejich neznámé dějiny
Chlebem živ je člověk
Jak se to dělá
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Segundos catastróficos
Jak to dělají

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)