Food Factory

Food Factory

S03E06 - Halloweenský speciál 2

31.10. 19:30
National Geographic
30 minutes
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

More information
S02E09

Midnight Buns

17.11. 00:45, National Geographic, 23 minutes

Midnight Buns

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E10

Jack & Coke

17.11. 01:08, National Geographic, 22 minutes

Jack & Coke

S02E11

Almost New England

17.11. 01:30, National Geographic, 22 minutes

Almost New England

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

S02E12

Thank You Baby

17.11. 01:52, National Geographic, 23 minutes

Thank You Baby

Available in 2 days
S02E13

More Deliciouser

24.11. 00:45, National Geographic, 23 minutes

More Deliciouser

Available in 2 days
S02E14

Cheesiest Episode Ever

24.11. 01:08, National Geographic, 22 minutes

Cheesiest Episode Ever

Available in 2 days
S02E15

Fishy Business

24.11. 01:30, National Geographic, 22 minutes

Fishy Business

Available in 2 days
S02E16

Peter Piper Picked a Peck...

24.11. 01:52, National Geographic, 23 minutes

Peter Piper Picked a Peck...

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Similar shows

Gordon Ramsay: Uncharted
Engineering Catastrophes
Life Below Zero
Dogs: The Untold Story
Chlebem živ je člověk
How It's Made
Trafficked with Mariana Van Zeller
Seconds From Disaster
How Do They Do It?

About show

Czech, English, Hungarian
2014

A look at how different foods are made.