Výroba potravin

Výroba potravin

S05E19 - Led a sendviče

22.10. 19:00
National Geographic
30 minut
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Více informací
S06E09

Filmová noc

16.11. 13:00, National Geographic, 30 minut

Filmová noc

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S06E10

Narozeninové oslavy

16.11. 13:30, National Geographic, 30 minut

Narozeninové oslavy

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S06E11

Valentýn

16.11. 14:00, National Geographic, 30 minut

Valentýn

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S06E12

Velikonoce

16.11. 14:30, National Geographic, 30 minut

Velikonoce

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

Gordon Ramsay: Do neznáma
Obrovské stavitelské chyby
Život v sevření mrazu
Psi: jejich neznámé dějiny
Chlebem živ je člověk
Jak se to dělá
Pašerákům na stopě
Vteřiny před katastrofou
Jak to dělají

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2015

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)