Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S01E13 - Zmrzlina a skořicové rolky

8.10. 19:00
National Geographic
30 minut

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Więcej informacji
S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

3.11. 10:00, National Geographic, 30 minut

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

S02E23

Fíky a organické máslo

3.11. 10:30, National Geographic, 30 minut

Fíky a organické máslo

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostępne za 4 dni
S02E24

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

10.11. 10:00, National Geographic, 30 minut

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostępne za 4 dni
S02E25

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

10.11. 10:30, National Geographic, 30 minut

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

Podobne audycje

Výroba potravin
Jak se to dělá
Zwykłe rzeczy - niezwykłe wynalazki
Handel ludźmi z Marianą van Zeller
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Jak to zvířata dokážou

O audycji

czeski, angielski, węgierski

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)