Restaurace na konci světa / 07.10.2024, 01:30
Restaurace na konci světa (Brazilská hostina na lodi)
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Více informacíEpizody
Restaurace na konci světa / 07.10.2024, 00:45
Restaurace na konci světa / 07.10.2024, 00:45
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Restaurace na konci světa / 30.09.2024, 01:30
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Restaurace na konci světa / 30.09.2024, 00:45
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
Restaurace na konci světa / 28.09.2024, 08:00
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy. (National Geographic)
O pořadu
Provozovat úspěšnou restauraci, to si žádá houževnatost a odhodlání. Ovšem majitelé pohostinství v divočině mají svou vlastní kategorii. Kristen Kishová se vydává do odlehlých destinací, aby poznala ty nejlepší šéfkuchaře a zjistila, jaké překážky musí překonávat, pokud chtějí svým hostům naservírovat nezapomenutelné pokrmy.
(National Geographic)