Továrna na jídlo: USA
S01E18 - Sušené maso, brownies a kostky cukru
26.9. 19:30
National Geographic
30 minut
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Více informacíEpizody
Řada 2
Dostupné za 9 hodin
S02E18
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
20.10. 10:00, National Geographic,
30 minut
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 10 hodin
S02E19
Donuty a pepperoni
20.10. 10:30, National Geographic,
30 minut
Donuty a pepperoni
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobné tituly
O pořadu
česky,
anglicky,
maďarsky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)