Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S01E18 - Sušené maso, brownies a kostky cukru

26.9. 19:30
National Geographic
30 minut

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Więcej informacji

Odcinki

Sezon 2
S02E16

Nakládané papriky a bagely

13.10. 10:00, National Geographic, 30 minut

Nakládané papriky a bagely

S02E17

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

13.10. 10:30, National Geographic, 30 minut

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

Dostępne za 6 godzin
S02E18

Jablečná omáčka a cibulové kroužky

20.10. 10:00, National Geographic, 30 minut

Jablečná omáčka a cibulové kroužky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostępne za 6 godzin
S02E19

Donuty a pepperoni

20.10. 10:30, National Geographic, 30 minut

Donuty a pepperoni

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobne audycje

Výroba potravin
Jak se to dělá
Vteřiny před katastrofou
Zwykłe rzeczy - niezwykłe wynalazki
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Jak to zvířata dokážou
Za hranicí nemožného

O audycji

czeski, angielski, węgierski

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)