Továrna na jídlo: USA
S01E18 - Sušené maso, brownies a kostky cukru
26.9. 19:30
National Geographic
30 minut
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Więcej informacjiOdcinki
Sezon 2
Dostępne za 6 godzin
S02E18
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
20.10. 10:00, National Geographic,
30 minut
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 6 godzin
S02E19
Donuty a pepperoni
20.10. 10:30, National Geographic,
30 minut
Donuty a pepperoni
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobne audycje
O audycji
czeski,
angielski,
węgierski
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)