Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S01E15 - Rýže a pravá svíčková

23.9. 19:30
National Geographic
30 minutos

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

más información

Episodios

Temporada 2
S02E16

Nakládané papriky a bagely

13.10. 10:00, National Geographic, 30 minutos

Nakládané papriky a bagely

S02E17

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

13.10. 10:30, National Geographic, 30 minutos

Žvýkačky, ředkvičky a cupcaky

Disponible en 11 horas
S02E18

Jablečná omáčka a cibulové kroužky

20.10. 10:00, National Geographic, 30 minutos

Jablečná omáčka a cibulové kroužky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Disponible en 11 horas
S02E19

Donuty a pepperoni

20.10. 10:30, National Geographic, 30 minutos

Donuty a pepperoni

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Eventos similares

Výroba potravin
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Jak to zvířata dokážou
Za hranicí nemožného

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)