Továrna na jídlo: USA
S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem
15.9. 10:30
National Geographic
30 minut
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Více informacíEpizody
Dostupné za 4 dny
S02E04
Slaninová limonáda a čokoláda
19.9. 19:30, National Geographic,
30 minut
Slaninová limonáda a čokoláda
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 1 den
S02E10
Whisney a cola
16.9. 19:00, National Geographic,
30 minut
Whisney a cola
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 2 dny
S02E11
Káva a polévka ze škeblí
17.9. 19:00, National Geographic,
30 minut
Káva a polévka ze škeblí
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 3 dny
S02E12
Salát a polévka
18.9. 19:00, National Geographic,
30 minut
Salát a polévka
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 4 dny
S02E13
Rajčata a sýrové tyčinky
19.9. 19:00, National Geographic,
30 minut
Rajčata a sýrové tyčinky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 1 den
S02E24
Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
16.9. 19:30, National Geographic,
30 minut
Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 2 dny
S02E25
Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
17.9. 19:30, National Geographic,
30 minut
Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostupné za 3 dny
S02E26
Mexické hranolky, karamely a absinth
18.9. 19:30, National Geographic,
30 minut
Mexické hranolky, karamely a absinth
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobné tituly
O pořadu
česky,
anglicky,
maďarsky
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
(National Geographic)