Továrna na jídlo: USA
S02E08 - PEZ a kuřecí s parmasánem
15.9. 10:30
National Geographic
30 minut
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Więcej informacjiOdcinki
Sezon 2
Dostępne za 3 dni
S02E18
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
20.10. 10:00, National Geographic,
30 minut
Jablečná omáčka a cibulové kroužky
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Dostępne za 3 dni
S02E19
Donuty a pepperoni
20.10. 10:30, National Geographic,
30 minut
Donuty a pepperoni
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
Podobne audycje
O audycji
czeski,
angielski,
węgierski
2015
Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.