Výroba potravin

Výroba potravin

S03E13 - Zatočte s tím

8.9. 11:00
National Geographic
30 minutos
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

más información
S05E01

Rudé potěšení

9.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Rudé potěšení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E02

Dobře promazaná kolínka

9.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Dobře promazaná kolínka

S05E03

Sladké jako med

10.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Sladké jako med

S05E04

Pochoutky zalité sluncem

10.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Pochoutky zalité sluncem

Disponible en 9 horas
S05E05

Hravé nudle

11.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Hravé nudle

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 10 horas
S05E06

Tekuté zlato

11.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Tekuté zlato

Disponible en 3 días
S05E07

V sýru najdeš sílu

14.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

V sýru najdeš sílu

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 3 días
S05E08

Svačinová odysea

14.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Svačinová odysea

Disponible en 4 días
S05E09

Kaviár a pralinky

15.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Kaviár a pralinky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 4 días
S05E10

Kapusta, jak ji neznáte

15.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Kapusta, jak ji neznáte

Disponible en 5 días
S05E11

Mátové pohlazení

16.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Mátové pohlazení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Disponible en 5 días
S05E12

Máslo v hlavní roli

16.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Máslo v hlavní roli

Disponible en 6 días
S05E13

Dobroty s chutí přírody

17.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Dobroty s chutí přírody

Disponible en 6 días
S05E14

Namažte to!

17.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Namažte to!

Eventos similares

Jak se to dělá
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Továrna na jídlo: USA
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
To nejlepší z 80. let

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.