Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E18 - Jablečná omáčka a cibulové kroužky

6.9. 19:30
National Geographic
30 minút
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Viac informácií
S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

3.11. 10:00, National Geographic, 30 minút

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

S02E23

Fíky a organické máslo

3.11. 10:30, National Geographic, 30 minút

Fíky a organické máslo

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné o 2 dni
S02E24

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

10.11. 10:00, National Geographic, 30 minút

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné o 2 dni
S02E25

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

10.11. 10:30, National Geographic, 30 minút

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

Podobné tituly

Výroba potravin
Jak se to dělá
Jak to dělají
Pašerákům na stopě
Peklo pod hladinou
Jak to zvířata dokážou

O programe

česky, anglicky, maďarsky
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)