Výroba potravin

Výroba potravin

S03E04 - Milujeme ovoce

4.8. 11:30
National Geographic
30 minutos
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

más información
S03E21

Pálí, pálí, pálí

6.10. 11:00, National Geographic, 30 minutos

Pálí, pálí, pálí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S03E22

Výlet do Dijonu

6.10. 11:30, National Geographic, 30 minutos

Výlet do Dijonu

Disponible en 10 horas
S03E23

Hasič žízně

13.10. 11:00, National Geographic, 30 minutos

Hasič žízně

Disponible en 10 horas
S03E24

Bonbonky Sixlets

13.10. 11:30, National Geographic, 30 minutos

Bonbonky Sixlets

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Eventos similares

Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Továrna na jídlo: USA
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Na palubě lodi OceanXplorer

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro
2014

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)