Gordon Ramsay: Do neznáma

Gordon Ramsay: Do neznáma

S01E04 - Havajské pobřeží Hana

27.7. 05:13
National Geographic
47 minut
2019
Dokumentární

Gordon Ramsay se ocitá na havajském ostrově Maui. Rozeklané pobřeží Hana nabízí spoustu exotických ingrediencí typických pro havajskou kuchyni. Náš průvodce se naučí ulovit vysokou zvěř lukem, vypěstovat taro a vydá se na tradiční rybolov pomocí oštěpu. (National Geographic)

Více informací
S03E01

Texaská výzva

20.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Texaská výzva

Na Gordona čeká další výprava plná potápění, rybaření a hledání vzácných ingrediencí po celém světě. Holýma rukama bude lovit chřestýše v Texasu, v Portugalsku se vydá na sběr svijonožců, v Maine uloví humry a v Portoriku krevety. Na sopečných svazích Islandu upeče chléb a v Chorvatsku se postaví úhořovci mořskému.

S03E05

Lush and Wild Puerto Rico

21.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Lush and Wild Puerto Rico

Gordon prozkoumává neznámý ostrov Portoriko a objevuje průzračně modré moře i pohoří ve vnitrozemí. V důsledku nedávného nedostatku potravin se místní snaží o soběstačnost a nezávislost na dovozu. (National Geographic)

S03E07

Majestátní Smoky Mountains

17.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Majestátní Smoky Mountains

Šéfkuchař Gordon Ramsay se ve Smoky Mountains dostane až na pokraj sil. Aby rozluštil místní kulinářská tajemství, musí slaňovat zrádný vodopád, na kajaku projet divokou řekou a prozkoumat temný les. (National Geographic)

S03E08

Mexico

22.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Mexico

Gordon poznává mexické město Oaxaca, proslulé svou historií, tradicemi a famózní kuchyní. Na skalách se poohlíží po jedlém hmyzu, za spalujícího horka odsekává agáve a učí se od místních mistrů. (National Geographic)

Podobné tituly

Výroba potravin
Pašerákům na stopě
Zlí příbuzní
Kámoši hafíci
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Továrna na jídlo: USA
Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem
Říční monstra

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2019
Dokumentární

Na cestách po světě poznává Gordon Ramsay nové kultury a jídla. Rád by načerpal inspiraci pro svou kuchyni.(National Geographic)