Výroba potravin

Výroba potravin

S06E01 - Velká hra

19.7. 19:00
National Geographic
30 minut
2016

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Více informací
Nahrát
Nahrávat seriál
S05E07

V sýru najdeš sílu

13.7. 15:00, National Geographic, 30 minut

V sýru najdeš sílu

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S05E08

Svačinová odysea

13.7. 15:30, National Geographic, 30 minut

Svačinová odysea

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 3 dny
S05E09

Kaviár a pralinky

20.7. 15:00, National Geographic, 30 minut

Kaviár a pralinky

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Dostupné za 3 dny
S05E10

Kapusta, jak ji neznáte

20.7. 15:30, National Geographic, 30 minut

Kapusta, jak ji neznáte

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Podobné tituly

Továrna na jídlo: USA
Vězněm v cizině
Vyšetřování leteckých neštěstí: Zvláštní vydání
Nacistické megastavby

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2016

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.(National Geographic)