Food Factory

Food Factory

S06E02 - Halloween

19.7. 19:30
National Geographic
30 minutes
2016

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

More information
Available in 2 days
S02E01

Bread for Success

17.8. 14:00, National Geographic, 30 minutes

Bread for Success

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

Available in 9 hours
S03E01

Tak voní káva

15.8. 19:00, National Geographic, 30 minutes

Tak voní káva

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 2 days
S04E01

Episode 1

18.8. 00:45, National Geographic, 23 minutes

Episode 1

A look at how different foods are made.

Available in 2 days
S02E02

A Golden State of Affairs

17.8. 14:30, National Geographic, 30 minutes

A Golden State of Affairs

Nahlédnete do zákulisí produkce našich nejoblíbenějších výrobků. Zároveň se budete moct obdivovat důmyslným výrobním postupům a vědou související s potravinami.Přemýšleli jste někdy o tom, jak se čokoládová velikonoční vajíčka s náplní dostanou ke svým spotřebitelům anebo jak se vyrábí vločkovitá košer sůl? V tomto novém fascinujícím pořadu odhalíte výrobní tajemství některých oblíbených potravin Kanady. Každý sáček bramborových lupínků, plechovka piva, tabulka čokolády či bochník chleba vzniká na obrovské výrobní lince, díky níž se tyto produkty dostávají ke spotřebitelům. Jednotlivé díly se zaměří na čtyři kanadské výrobky, podrobně vám ukážou postup jejich výroby i suroviny a technologie, které jsou zapotřebí k jejich vzniku. Zjistíte, jak tyto podivné a zajímavé procesy proměňují čerstvé suroviny na oblíbené pokrmy, od pesta či těstovin po žvýkačky nebo kanadskou whisky.(oficiální text distributora)

Available in 10 hours
S03E02

Sladkosti pro malé i velké

15.8. 19:30, National Geographic, 30 minutes

Sladkosti pro malé i velké

Available in 2 days
S04E02

Episode 2

18.8. 01:08, National Geographic, 22 minutes

Episode 2

A look at how different foods are made.

Available in 1 day
S03E03

Je libo šálek čaje?

16.8. 19:00, National Geographic, 30 minutes

Je libo šálek čaje?

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 2 days
S04E03

Episode 3

18.8. 01:30, National Geographic, 22 minutes

Episode 3

A look at how different foods are made.

Available in 1 day
S03E04

Milujeme ovoce

16.8. 19:30, National Geographic, 30 minutes

Milujeme ovoce

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 2 days
S04E04

Episode 4

18.8. 01:52, National Geographic, 23 minutes

Episode 4

A look at how different foods are made.

S03E05

Halloweenský speciál 1

11.8. 11:00, National Geographic, 30 minutes

Halloweenský speciál 1

S03E06

Halloweenský speciál 2

11.8. 11:30, National Geographic, 30 minutes

Halloweenský speciál 2

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 3 days
S03E07

Blázen do sladkostí

18.8. 11:00, National Geographic, 30 minutes

Blázen do sladkostí

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 3 days
S03E08

Sníh a led

18.8. 11:30, National Geographic, 30 minutes

Sníh a led

Available in 6 days
S03E09

Pomeranče z čokolády

21.8. 19:00, National Geographic, 30 minutes

Pomeranče z čokolády

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

Available in 6 days
S03E10

Sladké a lahodné

21.8. 19:30, National Geographic, 30 minutes

Sladké a lahodné

S05E15

Hravá abeceda

10.8. 15:00, National Geographic, 30 minutes

Hravá abeceda

S05E16

Hody, hody, jahody

10.8. 15:30, National Geographic, 30 minutes

Hody, hody, jahody

S04E17

Episode 17

8.8. 19:00, National Geographic, 30 minutes

Episode 17

A look at how different foods are made.

Available in 2 days
S05E17

Hořkosladké pokušení

17.8. 15:00, National Geographic, 30 minutes

Hořkosladké pokušení

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S04E18

Episode 18

8.8. 19:30, National Geographic, 30 minutes

Episode 18

A look at how different foods are made.

Available in 2 days
S05E18

Kečupová horečka

17.8. 15:30, National Geographic, 30 minutes

Kečupová horečka

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S04E19

Episode 19

9.8. 19:00, National Geographic, 30 minutes

Episode 19

A look at how different foods are made.

S04E20

Episode 20

9.8. 19:30, National Geographic, 30 minutes

Episode 20

A look at how different foods are made.

S04E21

Episode 21

12.8. 19:00, National Geographic, 30 minutes

Episode 21

A look at how different foods are made.

S04E22

Episode 22

12.8. 19:30, National Geographic, 30 minutes

Episode 22

A look at how different foods are made.

S02E23

Tea-licious

11.8. 10:00, National Geographic, 30 minutes

Tea-licious

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny.

S04E23

Episode 23

13.8. 19:00, National Geographic, 30 minutes

Episode 23

A look at how different foods are made.

S02E24

Certified Organic!

11.8. 10:30, National Geographic, 30 minutes

Certified Organic!

S04E24

Episode 24

13.8. 19:30, National Geographic, 30 minutes

Episode 24

A look at how different foods are made.

Available in 3 days
S02E25

Olive the Above

18.8. 10:00, National Geographic, 30 minutes

Olive the Above

Turning plump green fruit into sliced black olives; frozen fruit pops are like guilt-free smoothies on a stick; wafer-thin cookie chips.

S04E25

Episode 25

14.8. 19:00, National Geographic, 30 minutes

Episode 25

A look at how different foods are made.

Available in 3 days
S02E26

Hot to Tot

18.8. 10:30, National Geographic, 30 minutes

Hot to Tot

A secret spice blend, a giant steam peeler, and a massive processing facility turn farm-fresh potatoes into bite-size Mexi-Fries; these chocolate almond toffees have a connection to Hollywood royalty; perfecting the art of making absinthe.

S01E26

Episode 26

10.8. 14:00, National Geographic, 30 minutes

Episode 26

A look at how different foods are made.

S04E26

Episode 26

14.8. 19:30, National Geographic, 30 minutes

Episode 26

A look at how different foods are made.

Similar shows

Food Factory USA
Banged Up Abroad
Air Crash Investigation Special Report
Nazi Mega Weapons

About show

Czech, English, Hungarian
2016

A look at how different foods are made.