Gordon Ramsay: Do neznáma

Gordon Ramsay: Do neznáma

S04E03 - Episode 3

14.7. 06:00
National Geographic
60 minut
2023

Na cestách po světě poznává Gordon Ramsay nové kultury a jídla. Rád by načerpal inspiraci pro svou kuchyni.(National Geographic)

Więcej informacji
Dostępne za 2 dni
S03E01

Texaská výzva

20.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Texaská výzva

Na Gordona čeká další výprava plná potápění, rybaření a hledání vzácných ingrediencí po celém světě. Holýma rukama bude lovit chřestýše v Texasu, v Portugalsku se vydá na sběr svijonožců, v Maine uloví humry a v Portoriku krevety. Na sopečných svazích Islandu upeče chléb a v Chorvatsku se postaví úhořovci mořskému.

S03E02

Portugalské skalnaté pobřeží

13.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Portugalské skalnaté pobřeží

Šéfkuchař Gordon Ramsay se při prozkoumávání rozmanité portugalské kuchyně nezalekne ani divokých vln, otevřeného oceánu či práce na farmě. (National Geographic)

S03E03

The Main Ingredient

15.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

The Main Ingredient

Dostępne za 3 dni
S03E05

Lush and Wild Puerto Rico

21.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Lush and Wild Puerto Rico

S03E07

Majestátní Smoky Mountains

17.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Majestátní Smoky Mountains

Šéfkuchař Gordon Ramsay se ve Smoky Mountains dostane až na pokraj sil. Aby rozluštil místní kulinářská tajemství, musí slaňovat zrádný vodopád, na kajaku projet divokou řekou a prozkoumat temný les. (National Geographic)

Dostępne za 4 dni
S03E08

Mexico

22.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Mexico

S03E09

Michigan's Yooper Cuisine

16.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Michigan's Yooper Cuisine

S03E10

Finland

14.8. 05:15, National Geographic, 45 minut

Finland

Podobne audycje

Výroba potravin
Handel ludźmi z Marianą van Zeller
Kámoši hafíci
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem
Říční monstra
Svět narkotik

O audycji

czeski, angielski, węgierski
2023

Na cestách po světě poznává Gordon Ramsay nové kultury a jídla. Rád by načerpal inspiraci pro svou kuchyni.(National Geographic)