Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S01E18 - Sušené maso, brownies a kostky cukru

13.7. 14:30
National Geographic
30 minutos

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

más información
S01E01

Oplatky a masové koláče

8.10. 19:30, National Geographic, 30 minutos

Oplatky a masové koláče

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E11

Ramen a chléb

4.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Ramen a chléb

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E12

Fazole, farfale a čaj

7.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Fazole, farfale a čaj

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S01E13

Zmrzlina a skořicové rolky

8.10. 19:00, National Geographic, 30 minutos

Zmrzlina a skořicové rolky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Eventos similares

Výroba potravin
Jak se to dělá
Segundos catastróficos
Jak to dělají
Druhá světová válka: Peklo v hlubinách
Contrabandistas con Mariana van Zeller
Na palubě lodi OceanXplorer

Sobre el evento

checo, inglés, húngaro

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)