Továrna na jídlo: USA

Továrna na jídlo: USA

S02E13 - Rajčata a sýrové tyčinky

26.4. 15:30
National Geographic
30 minut
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Více informací
Dostupné za 8 hodin
S02E02

Pálivá omáčka a tamales

12.6. 19:30, National Geographic, 30 minut

Pálivá omáčka a tamales

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E08

PEZ a kuřecí s parmasánem

5.6. 19:30, National Geographic, 30 minut

PEZ a kuřecí s parmasánem

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E09

Housky, popcornové chipsy a táborákový sendvič

6.6. 19:30, National Geographic, 30 minut

Housky, popcornové chipsy a táborákový sendvič

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E10

Whisney a cola

7.6. 19:30, National Geographic, 30 minut

Whisney a cola

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E11

Káva a polévka ze škeblí

10.6. 19:30, National Geographic, 30 minut

Káva a polévka ze škeblí

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E12

Salát a polévka

11.6. 19:30, National Geographic, 30 minut

Salát a polévka

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E21

Sýrové hrudky a pekanové placičky

5.6. 19:00, National Geographic, 30 minut

Sýrové hrudky a pekanové placičky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E22

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

6.6. 19:00, National Geographic, 30 minut

Salsa, pralinky a omáčka z Buffala

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E23

Fíky a organické máslo

7.6. 19:00, National Geographic, 30 minut

Fíky a organické máslo

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E24

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

10.6. 19:00, National Geographic, 30 minut

Čaj, omáčka Hoisin a zmrzlinové sušenky

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

S02E25

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

11.6. 19:00, National Geographic, 30 minut

Olivy, zmrzlinová lízátka a sušenkové chipsy

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Dostupné za 8 hodin
S02E26

Mexické hranolky, karamely a absinth

12.6. 19:00, National Geographic, 30 minut

Mexické hranolky, karamely a absinth

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.

Podobné tituly

Výroba potravin

O pořadu

česky, anglicky, maďarsky
2015

Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.


(National Geographic)