Gordon Ramsay: Do neznáma
S03E01 - Texaská výzva
Na Gordona čeká další výprava plná potápění, rybaření a hledání vzácných ingrediencí po celém světě. Holýma rukama bude lovit chřestýše v Texasu, v Portugalsku se vydá na sběr svijonožců, v Maine uloví humry a v Portoriku krevety. Na sopečných svazích Islandu upeče chléb a v Chorvatsku se postaví úhořovci mořskému.
Více informacíEpizody
Řada 3Texaská výzva
Texaská výzva
Na Gordona čeká další výprava plná potápění, rybaření a hledání vzácných ingrediencí po celém světě. Holýma rukama bude lovit chřestýše v Texasu, v Portugalsku se vydá na sběr svijonožců, v Maine uloví humry a v Portoriku krevety. Na sopečných svazích Islandu upeče chléb a v Chorvatsku se postaví úhořovci mořskému.
The Main Ingredient
Šéfkuchař Gordon Ramsay zjišťuje, proč je americký stát Maine považován za světovou metropoli humrů. Na rozeklaném pobřeží se snaží držet krok s rybáři a vyzkouší si i své dřevorubecké schopnosti. (National Geographic)
Lush and Wild Puerto Rico
Lush and Wild Puerto Rico
Gordon prozkoumává neznámý ostrov Portoriko a objevuje průzračně modré moře i pohoří ve vnitrozemí. V důsledku nedávného nedostatku potravin se místní snaží o soběstačnost a nezávislost na dovozu. (National Geographic)
Majestátní Smoky Mountains
Šéfkuchař Gordon Ramsay se ve Smoky Mountains dostane až na pokraj sil. Aby rozluštil místní kulinářská tajemství, musí slaňovat zrádný vodopád, na kajaku projet divokou řekou a prozkoumat temný les. (National Geographic)
Mexico
Mexico
Gordon poznává mexické město Oaxaca, proslulé svou historií, tradicemi a famózní kuchyní. Na skalách se poohlíží po jedlém hmyzu, za spalujícího horka odsekává agáve a učí se od místních mistrů. (National Geographic)
Michigan's Yooper Cuisine
Šéfkuchař Gordon Ramsay poznává taje michiganské kuchyně. Loví mezi vraky na dně Hořejšího jezera a pomáhá místnímu mnichovi se stavbou plotu, jen aby mohl ochutnat legendární ostružinový džem. (National Geographic)
Podobné tituly
O pořadu
Na cestách po světě poznává Gordon Ramsay nové kultury a jídla. Rád by načerpal inspiraci pro svou kuchyni.(National Geographic)