Zmlsané dějiny: Aristokratické ragú

Zmlsané dějiny: Aristokratické ragú

25.10. 03:22
DVTV Extra
8 minūtes

Klenot nóbl kuchyně první poloviny 19. století? Kvalitní ragú uměli připravovat jen největší mistři mezi šéfkuchaři. A co je jeho zásadní ingrediencí? Kohoutí hřebínky, telecí brzlík, štítná žláza, lanýže a spousta dalších podivných surovin vás možná od připravy tohoto tradičního pokrmu lehce odradí.

Vairāk informācijas
Ierakstīt

Par raidījumu

Klenot nóbl kuchyně první poloviny 19. století? Kvalitní ragú uměli připravovat jen největší mistři mezi šéfkuchaři. A co je jeho zásadní ingrediencí? Kohoutí hřebínky, telecí brzlík, štítná žláza, lanýže a spousta dalších podivných surovin vás možná od připravy tohoto tradičního pokrmu lehce odradí.