
DVTV: Vojtěch Nemrava (Vařit venku je osvobozující, klasická kuchyně nás otrávila. Nechtěl jsem zbytečné hulákání, říká Nemrava ze ZE MĚ projektu)
„Jednou jsme pro jednoho klienta vařili třicet dní v kuse. Je to dřina, ale masochista nejsem. Vaření na ohni má spoustu detailů, které musíte dodržet,“ říká kuchař Vojtěch Nemrava ze ZE MĚ projektu, kde místo v klasické kuchyni vaří venku na otevřeném ohni, třeba za doprovodu elektronické hudby. „Náročnost přípravy bych přirovnal k michelinské restauraci. Chci, aby si lidé z akce odnesli vzpomínky a silné emoce,“ dodává.
más informaciónSobre el evento
„Jednou jsme pro jednoho klienta vařili třicet dní v kuse. Je to dřina, ale masochista nejsem. Vaření na ohni má spoustu detailů, které musíte dodržet,“ říká kuchař Vojtěch Nemrava ze ZE MĚ projektu, kde místo v klasické kuchyni vaří venku na otevřeném ohni, třeba za doprovodu elektronické hudby. „Náročnost přípravy bych přirovnal k michelinské restauraci. Chci, aby si lidé z akce odnesli vzpomínky a silné emoce,“ dodává.