DVTV: Marek Holer o gastronomii (Smažáku za 300 korun a piva za stovku se brzy dočkáme. Lidé přestanou v restauracích tak často jíst a pít, říká Holer)
„Porci guláše vyrobíte za 60 až 65 korun bez DPH. Aby vám branže efektivně fungovala, musíte mít tenhle náklad do 30 procent ceny. Takže to vynásobte třemi, připočtěte DPH a jste na více než 200 korunách,” vysvětluje tvorbu cen manažer Marek Holer, který za covidu převzal v Peci pod Sněžkou hotel Hvězda a později k němu přibral další hotel a dvě restaurace. Jeho společnost navíc pomáhá podnikům v problémech. „Okolí nedovede dohlédnout, co znamená věnovat se téhle branži naplno. Bohužel nejde jinak než ji mít na prvním místě, pokud v ní chcete být úspěšní. Beru svou práci jako poslání.”
Więcej informacjiO audycji
„Porci guláše vyrobíte za 60 až 65 korun bez DPH. Aby vám branže efektivně fungovala, musíte mít tenhle náklad do 30 procent ceny. Takže to vynásobte třemi, připočtěte DPH a jste na více než 200 korunách,” vysvětluje tvorbu cen manažer Marek Holer, který za covidu převzal v Peci pod Sněžkou hotel Hvězda a později k němu přibral další hotel a dvě restaurace. Jeho společnost navíc pomáhá podnikům v problémech. „Okolí nedovede dohlédnout, co znamená věnovat se téhle branži naplno. Bohužel nejde jinak než ji mít na prvním místě, pokud v ní chcete být úspěšní. Beru svou práci jako poslání.”