Zmlsané dějiny: Sladká jatka (Zmlsané dějiny: Sladká jatka)
1.11. 01:57
DVTV Extra
16 minut
Po delší pauze a několika předchozích chodech si zasloužíme něco sladkého. Kromě vajec nebo cukru však použijeme i netradiční suroviny. S vyhlášenou cukrářkou Věrou Hladkou si připravíme dezert zvaný Dobrá krmě ze slaniny (1712), Morkové pábovičky (1831) a křehce znějící pochoutku Dětský hematogen (1964).
Więcej informacjiO audycji
Po delší pauze a několika předchozích chodech si zasloužíme něco sladkého. Kromě vajec nebo cukru však použijeme i netradiční suroviny. S vyhlášenou cukrářkou Věrou Hladkou si připravíme dezert zvaný Dobrá krmě ze slaniny (1712), Morkové pábovičky (1831) a křehce znějící pochoutku Dětský hematogen (1964).