Zmlsané dějiny: Sladká jatka (Sladká jatka)
26.10. 18:11
DVTV Extra
17 minut
Po delší pauze a několika předchozích chodech si zasloužíme něco sladkého. Kromě vajec nebo cukru však použijeme i netradiční suroviny. S vyhlášenou cukrářkou Věrou Hladkou si připravíme dezert zvaný Dobrá krmě ze slaniny (1712), Morkové pábovičky (1831) a křehce znějící pochoutku Dětský hematogen (1964).
Více informacíO pořadu
Po delší pauze a několika předchozích chodech si zasloužíme něco sladkého. Kromě vajec nebo cukru však použijeme i netradiční suroviny. S vyhlášenou cukrářkou Věrou Hladkou si připravíme dezert zvaný Dobrá krmě ze slaniny (1712), Morkové pábovičky (1831) a křehce znějící pochoutku Dětský hematogen (1964).