Zmlsané dějiny: Sladká jatka (Sladká jatka)

Zmlsané dějiny: Sladká jatka (Sladká jatka)

26.10. 12:10
DVTV Extra
17 minút

Po delší pauze a několika předchozích chodech si zasloužíme něco sladkého. Kromě vajec nebo cukru však použijeme i netradiční suroviny. S vyhlášenou cukrářkou Věrou Hladkou si připravíme dezert zvaný Dobrá krmě ze slaniny (1712), Morkové pábovičky (1831) a křehce znějící pochoutku Dětský hematogen (1964).

Viac informácií
Nahrať

O programe

Po delší pauze a několika předchozích chodech si zasloužíme něco sladkého. Kromě vajec nebo cukru však použijeme i netradiční suroviny. S vyhlášenou cukrářkou Věrou Hladkou si připravíme dezert zvaný Dobrá krmě ze slaniny (1712), Morkové pábovičky (1831) a křehce znějící pochoutku Dětský hematogen (1964).