Ano, šéfe! - We 31.12. 11:20
Ano, šéfe! – pořad, který si od samého začátku klade za cíl pozvednout gastronomii v Čechách, si u diváků získal značnou popularitu. Nyní na obrazovky přichází premiérová, šestá řada. I tentokrát bude šéfkuchař Zdeněk Pohlreich zachraňovat upadající či nefungující restaurace a hospody. Opět před ním leží nelehký úkol – musí zjistit, proč se restaurace potácí v problémech a proč v ní lidem nechutná. Na svých spanilých jízdách se setkává s celou řadou lidí a jejich osudy. Ani tentokrát nebude nouze o břitký humor okořeněný trefnými hláškami, které svérázného šéfa proslavily.
More informationEpisodes
Ano, šéfe! - All broadcasts
Ano, šéfe! - Tu 30.12. 11:20
Ano, šéfe! - Tu 30.12. 11:20
Zábavný pořad ČR. Zdeněk Pohlreich je zpět v plné síle proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Kolem restaurace Sametová na pražské Národní třídě v podloubí, kde začala listopadová revoluce, proudí davy lidí. Proč je přesto restaurace prázdná? A proč se tu číšníci a kuchaři střídají jak na běžícím pásu?
Ano, šéfe! - Mo 29.12. 11:30
Ano, šéfe! - Mo 29.12. 11:30
Zábavný pořad ČR. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Poslední díl páté série přivádí Zdeňka na zámek Choltice, kde nejenže straší, ale dokonce se tam i špatně vaří! Uvádí Zdeněk Pohlreich
Ano, šéfe! - Th 25.12. 11:36
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. A kdyby měl šéf vlasy, kdoví, jak by to dopadlo... Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu dalšího dílu páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe! Kongo uprostřed Kladna – tak nějak lze nejlépe vystihnout stav restaurace tohoto dílu. Klasická vyčištěná čtyřka, kterou si vzali do pronájmu manželé bez sebemenší zkušenosti s gastronomií. A bohužel je to vidět na každém kroku... Jídelní lístek je spíše parodií na jídelní lístek, kvalita jídla je na úrovni závodní jídelny a ve všech prostorách vládne neuvěřitelný chaos. To vše korunuje zašlý, špinavý interiér, o který se nikdo moc nestará. Majitelé Gabriela a Miroslav jsou kapitolou sami o sobě. Pan Miroslav je mohutný strojař s pevným stiskem ruky, což dá Zdeňkovi hned patřičně najevo. Hrál 40 let házenou, v nové roli číšníka však působí nemotorně a těžko uvěřitelně – člověk má pocit, jako by se hokejista pokoušel o balet. Paní Gabriela sice působí více hospodským dojmem, ale v tom špatném slova smyslu – její chování opravdu lze označit čtvrtou cenovou skupinou. Zdeněk tuší, že ho nejspíš čeká tvrdý oříšek, ale ani ve snu by si nepředstavil, čemu bude muset čelit. Gabrielina rezistence je totiž opravdu mohutná. Vytrvale odmítá Zdeňkovy rady, bojí se změn a není schopna domyslet následky svých slov a činů. Místo toho, aby problémy řešila, zarputile obhajuje daný stav věcí, nebo dělá, že prostě nejsou. Až se člověk má chuť ptát, proč si Zdeňka vlastně pozvala...
Ano, šéfe! - Fr 19.12. 23:31
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo… Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu díl páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe! Roman Schmoll je svérázná postavička. Pracovitý kuchař, který chce za všech okolností žít svobodně, teď a tady. Byť je mu pomalu stejně jako Zdeňkovi, nehledí nalevo napravo a bez ohledu na následky dělá to, co ho právě napadne. Prostě takové velké dítě. V osmdesátých letech utekl se svojí ženou před komunisty do Vídně, poté pokračoval do Salcburku, aby se nakonec usadil v malé vsi u Mnichova. Cestou potkával stále nové ženy a nechal za sebou celou řádku dětí. Se svojí zatím poslední partnerkou Sabrinou, o dvacet pět let mladší než on, čeká také dítě a provozuje typickou bavorskou hospodu s českým nádechem. A přestože má Roman třicetileté zkušenosti, něco tu není v pořádku… Zdeněk vyrazí do Bavorska stylově v porsche. Projede se perfektně upravenou krajinou, aby nakonec zaparkoval u zašlého zájezdního hostince, který ze všeho nejvíc připomíná ušmudlaný český dvoreček. Roman v kalhotách s mostem střídá sporák a skleničku alkoholu, lítá mezi kuchyní a stolem plným nasávajících štamgastů. Partnerka Sabrina za ním pobíhá v pokročilém stadiu těhotenství a právem ho peskuje. Roman vše řeší tím, že den co den odchází skočit šipku do mrazivých vod blízké alpské říčky…
Ano, šéfe! - Fr 19.12. 15:56
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo… Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu díl páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe! Roman Schmoll je svérázná postavička. Pracovitý kuchař, který chce za všech okolností žít svobodně, teď a tady. Byť je mu pomalu stejně jako Zdeňkovi, nehledí nalevo napravo a bez ohledu na následky dělá to, co ho právě napadne. Prostě takové velké dítě. V osmdesátých letech utekl se svojí ženou před komunisty do Vídně, poté pokračoval do Salcburku, aby se nakonec usadil v malé vsi u Mnichova. Cestou potkával stále nové ženy a nechal za sebou celou řádku dětí. Se svojí zatím poslední partnerkou Sabrinou, o dvacet pět let mladší než on, čeká také dítě a provozuje typickou bavorskou hospodu s českým nádechem. A přestože má Roman třicetileté zkušenosti, něco tu není v pořádku… Zdeněk vyrazí do Bavorska stylově v porsche. Projede se perfektně upravenou krajinou, aby nakonec zaparkoval u zašlého zájezdního hostince, který ze všeho nejvíc připomíná ušmudlaný český dvoreček. Roman v kalhotách s mostem střídá sporák a skleničku alkoholu, lítá mezi kuchyní a stolem plným nasávajících štamgastů. Partnerka Sabrina za ním pobíhá v pokročilém stadiu těhotenství a právem ho peskuje. Roman vše řeší tím, že den co den odchází skočit šipku do mrazivých vod blízké alpské říčky…
Ano, šéfe! - Fr 19.12. 10:48
Rybářská Bašta je restaurace v poměrně vkusné budově, která se nachází v příjemném prostředí lesoparku na okraji Prahy. Místní obyvatelé z přilehlé vilové čtvrti chodí kolem na procházky k blízké přehradě a jistě by se rádi zastavili právě zde na jídlo, pokud navíc jídelníček slibuje rybí speciality. To by ovšem restauraci nemohl mít v rukou pan Michal Němec. Pan Němec je sice vyučený kuchař, živil se však dlouho jako taxikář a nechalo to na něm dost velké stopy. Myšlenkově ustrnul kdesi v osmdesátých letech 20. století, což v kombinaci s jeho vrozeným nevkusem vytváří dojem nechtěného retra. Člověk má po vstupu do restaurace ze všeho nejvíc pocit, že se vrátila bolševická normalizace. Interiér je kombinací hnědých, béžových a šedých odstínů a jediné současné barvy jsou na tunách nevkusných propagačních materiálů. To ve spojení s Video Disco Baštou, kterou zde podniká každý týden, je ideálním kandidátem na léčbu Zdeňkem Pohlreichem. Zdeněk přistoupí k nápravě poměrně zostra. To, co má být zlatým hřebem restaurace - totiž rybí pokrmy, vypadá tak strašně, že to Zdeněk v několika případech ani neochutná. Reakce na kapra pokrytého nivovou plachtou patří k nejsilnějším reakcím celé série. Zdeněk se snaží najít spojence v somnambulní servírce nebo v kuchařovi s buldočím výrazem, ale ledy se hýbou ztuha. Majitel má evidentně rád svůj normalizační smrádek a teplíčko.
Ano, šéfe! - Fr 19.12. 00:08
Rybářská Bašta je restaurace v poměrně vkusné budově, která se nachází v příjemném prostředí lesoparku na okraji Prahy. Místní obyvatelé z přilehlé vilové čtvrti chodí kolem na procházky k blízké přehradě a jistě by se rádi zastavili právě zde na jídlo, pokud navíc jídelníček slibuje rybí speciality. To by ovšem restauraci nemohl mít v rukou pan Michal Němec. Pan Němec je sice vyučený kuchař, živil se však dlouho jako taxikář a nechalo to na něm dost velké stopy. Myšlenkově ustrnul kdesi v osmdesátých letech 20. století, což v kombinaci s jeho vrozeným nevkusem vytváří dojem nechtěného retra. Člověk má po vstupu do restaurace ze všeho nejvíc pocit, že se vrátila bolševická normalizace. Interiér je kombinací hnědých, béžových a šedých odstínů a jediné současné barvy jsou na tunách nevkusných propagačních materiálů. To ve spojení s Video Disco Baštou, kterou zde podniká každý týden, je ideálním kandidátem na léčbu Zdeňkem Pohlreichem. Zdeněk přistoupí k nápravě poměrně zostra. To, co má být zlatým hřebem restaurace - totiž rybí pokrmy, vypadá tak strašně, že to Zdeněk v několika případech ani neochutná. Reakce na kapra pokrytého nivovou plachtou patří k nejsilnějším reakcím celé série. Zdeněk se snaží najít spojence v somnambulní servírce nebo v kuchařovi s buldočím výrazem, ale ledy se hýbou ztuha. Majitel má evidentně rád svůj normalizační smrádek a teplíčko.
Ano, šéfe! - Th 18.12. 15:56
Rybářská Bašta je restaurace v poměrně vkusné budově, která se nachází v příjemném prostředí lesoparku na okraji Prahy. Místní obyvatelé z přilehlé vilové čtvrti chodí kolem na procházky k blízké přehradě a jistě by se rádi zastavili právě zde na jídlo, pokud navíc jídelníček slibuje rybí speciality. To by ovšem restauraci nemohl mít v rukou pan Michal Němec. Pan Němec je sice vyučený kuchař, živil se však dlouho jako taxikář a nechalo to na něm dost velké stopy. Myšlenkově ustrnul kdesi v osmdesátých letech 20. století, což v kombinaci s jeho vrozeným nevkusem vytváří dojem nechtěného retra. Člověk má po vstupu do restaurace ze všeho nejvíc pocit, že se vrátila bolševická normalizace. Interiér je kombinací hnědých, béžových a šedých odstínů a jediné současné barvy jsou na tunách nevkusných propagačních materiálů. To ve spojení s Video Disco Baštou, kterou zde podniká každý týden, je ideálním kandidátem na léčbu Zdeňkem Pohlreichem. Zdeněk přistoupí k nápravě poměrně zostra. To, co má být zlatým hřebem restaurace - totiž rybí pokrmy, vypadá tak strašně, že to Zdeněk v několika případech ani neochutná. Reakce na kapra pokrytého nivovou plachtou patří k nejsilnějším reakcím celé série. Zdeněk se snaží najít spojence v somnambulní servírce nebo v kuchařovi s buldočím výrazem, ale ledy se hýbou ztuha. Majitel má evidentně rád svůj normalizační smrádek a teplíčko.
About show
Ano, šéfe! – pořad, který si od samého začátku klade za cíl pozvednout gastronomii v Čechách, si u diváků získal značnou popularitu. Nyní na obrazovky přichází premiérová, šestá řada. I tentokrát bude šéfkuchař Zdeněk Pohlreich zachraňovat upadající či nefungující restaurace a hospody. Opět před ním leží nelehký úkol – musí zjistit, proč se restaurace potácí v problémech a proč v ní lidem nechutná. Na svých spanilých jízdách se setkává s celou řadou lidí a jejich osudy. Ani tentokrát nebude nouze o břitký humor okořeněný trefnými hláškami, které svérázného šéfa proslavily.