Ano, šéfe! - Fr 26.12. 11:30
K nejpozoruhodnějším dílům Ano, šéfe! patří ty, kdy sledujeme příběh restauratérů, kteří se rozhodli pustit do podnikání v gastronomii, aniž by byli z oboru. Vždy jsou to jedinečné osobnosti, které s nepřízní osudu bojují obzvláště urputně. V případě jedné z nejvýraznějších hereckých osobností v zemi, Bolka Polívky, navíc platí, že jeho restaurace je pro něj splněním velikého životního snu. Vždycky si přál mít restauraci, ve které by bylo lidem dobře. Vždycky si přál mít restauraci, kde by se mohl setkávat s lidmi, s nimiž je mu dobře a kterým je dobře s ním. Farma Bolka Polívky je rozložitý komplex na úpatí Drahanské vrchoviny. Kromě restaurace se návštěvníkům nabízí ještě hotel, bazén, zvířecí park a samozřejmě jízda na koních. Jinak tomu v sídle valašského krále ani být nemůže. Marketingová značka jménem Polívka samozřejmě táhne a díky tomu navštíví Farmu denně takový počet lidí, o němž se může ostatním restauracím v zemi jenom zdát. Kuchyně denně vydává běžně 500 jídel, které stíhá připravit tým dvou kuchařek a páru pomocníků. Zdeněk přijíždí do sídla valašského krále a neváhá se hned v úvodu svěřit svým obdivem vůči této osobnosti. To mu nicméně nezabrání v tom, aby upřímně zhodnotil kuchařské schopnosti jeho kuchařek. Přestože setkání dvou známých mužů je neobyčejně zábavné, nezůstane pouze u humoru. Bolkovi se to sice příliš nezamlouvá, ale musí uznat, že v jeho restauraci jde především o kvantitu, kvalita je až na druhém místě. Když Zdeněk vstoupí do procesu a chystá se jako vždy ukázat několik svých specialit, musí uznat, že takový fofr, jako mají kuchařky v této kuchyni, ještě při natáčení nezažil. Navíc hlavní kuchařka Monika dává důrazně najevo, že v kuchyni je paní ona a nikdy neodpoví Zdeňkovi jinak než „ano, kolego“ a nikoli „ano, šéfe“. Zdeněk je proto trpělivější, než obvykle.
More informationEpisodes
Ano, šéfe! - All broadcasts
Ano, šéfe! - Th 25.12. 11:25
Ano, šéfe! - Th 25.12. 11:25
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. A kdyby měl šéf vlasy, kdoví, jak by to dopadlo... Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu dalšího dílu páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe! Kongo uprostřed Kladna – tak nějak lze nejlépe vystihnout stav restaurace tohoto dílu. Klasická vyčištěná čtyřka, kterou si vzali do pronájmu manželé bez sebemenší zkušenosti s gastronomií. A bohužel je to vidět na každém kroku... Jídelní lístek je spíše parodií na jídelní lístek, kvalita jídla je na úrovni závodní jídelny a ve všech prostorách vládne neuvěřitelný chaos. To vše korunuje zašlý, špinavý interiér, o který se nikdo moc nestará. Majitelé Gabriela a Miroslav jsou kapitolou sami o sobě. Pan Miroslav je mohutný strojař s pevným stiskem ruky, což dá Zdeňkovi hned patřičně najevo. Hrál 40 let házenou, v nové roli číšníka však působí nemotorně a těžko uvěřitelně – člověk má pocit, jako by se hokejista pokoušel o balet. Paní Gabriela sice působí více hospodským dojmem, ale v tom špatném slova smyslu – její chování opravdu lze označit čtvrtou cenovou skupinou. Zdeněk tuší, že ho nejspíš čeká tvrdý oříšek, ale ani ve snu by si nepředstavil, čemu bude muset čelit. Gabrielina rezistence je totiž opravdu mohutná. Vytrvale odmítá Zdeňkovy rady, bojí se změn a není schopna domyslet následky svých slov a činů. Místo toho, aby problémy řešila, zarputile obhajuje daný stav věcí, nebo dělá, že prostě nejsou. Až se člověk má chuť ptát, proč si Zdeňka vlastně pozvala...
Ano, šéfe! - We 24.12. 10:30
Ano, šéfe! - We 24.12. 10:30
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo... Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít další reprízu dílu páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe! Most není zrovna lákavým místem pro bydlení. Nic než paneláky, nejvyšší nezaměstnanost v zemi, vysoká kriminalita a těžké dědictví komunistické minulosti odradí i silnější povahy. Marcel Oktábec se v Mostě narodil a celý život zde žije – a na své rodné město nenechá dopustit. Marcel v průběhu let v Mostě podnikal v mnoha oborech. V současné době ukončuje podnikání v hazardu a chystá se plně soustředit na svou restauraci Ponorka. Je to poněkud bizarní podnik v suterénním prostoru socialistického komplexu uprostřed sídliště. Interiér rustikálního charakteru působí jako něco mezi westernovou putykou, hokynářstvím a pražskou kavárnou devadesátých let. Po prostoru se pohybují čtyři nevycválané dvacetileté servírky a kuchyni zabíjí polský kuchař Marek. Zdeněk se ukáže v Ponorce v den, kdy nastoupila nová kuchařka. Jídelní lístek je pro ni stejnou španělskou vesnicí jako pro Zdeňka, který se z něj snaží vybrat něco, co by mu nezpůsobilo žaludeční křeče. A po ochutnávce k tomu opravdu nemá daleko....
Ano, šéfe! - Tu 23.12. 10:30
Ano, šéfe! - Tu 23.12. 10:30
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. A kdyby měl šéf vlasy, kdoví, jak by to dopadlo... Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít další reprízu dílu páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe! Rostislav Bachman je samorost, který umí vzít život pevně do ruky. To však neznamená, že realita českého pohostinství ho nedokáže zaskočit. Rosťa ale není z těch, kteří by házeli flintu do žita. Navíc je přesvědčen, že vaří alespoň tak dobře jako Zdeněk... Po deseti letech v Americe se vrátil zpět do České republiky a pronajal si hospodu v malebné rekreační oblasti u České Lípy. Z nostalgie po místech, kde dlouho žil, ji nazval poněkud vznešeně Restaurant Georgia a pustil se do podnikání. V současné době však stojí v kuchyni sám, mimo sezonu otvírá až v pět odpoledne a po většinu dne se společně se servírkou nudí v prázdné hospodě. Podnik drží nad vodou Rosťova žena, která pracuje jako zdravotní sestra v blízké nemocnici... Zdeněk oceňuje Rosťovu urputnost, ale musí mu nastavit neúprosné zrcadlo. Zase až tak šikovný kuchař není. V okolí má pověst nepříjemného morouse, který se na hosta jednoduše rozčílí a po dvou letech pobytu se bohužel nakazil klasickou nemocí českého podnikání – výmluvami, že se věci změnit nedají.
Ano, šéfe! - Mo 22.12. 10:35
Ano, šéfe! - Mo 22.12. 10:35
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo… Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu díl páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe! Roman Schmoll je svérázná postavička. Pracovitý kuchař, který chce za všech okolností žít svobodně, teď a tady. Byť je mu pomalu stejně jako Zdeňkovi, nehledí nalevo napravo a bez ohledu na následky dělá to, co ho právě napadne. Prostě takové velké dítě. V osmdesátých letech utekl se svojí ženou před komunisty do Vídně, poté pokračoval do Salcburku, aby se nakonec usadil v malé vsi u Mnichova. Cestou potkával stále nové ženy a nechal za sebou celou řádku dětí. Se svojí zatím poslední partnerkou Sabrinou, o dvacet pět let mladší než on, čeká také dítě a provozuje typickou bavorskou hospodu s českým nádechem. A přestože má Roman třicetileté zkušenosti, něco tu není v pořádku… Zdeněk vyrazí do Bavorska stylově v porsche. Projede se perfektně upravenou krajinou, aby nakonec zaparkoval u zašlého zájezdního hostince, který ze všeho nejvíc připomíná ušmudlaný český dvoreček. Roman v kalhotách s mostem střídá sporák a skleničku alkoholu, lítá mezi kuchyní a stolem plným nasávajících štamgastů. Partnerka Sabrina za ním pobíhá v pokročilém stadiu těhotenství a právem ho peskuje. Roman vše řeší tím, že den co den odchází skočit šipku do mrazivých vod blízké alpské říčky…
Ano, šéfe! - Fr 19.12. 15:56
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo… Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu díl páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe! Roman Schmoll je svérázná postavička. Pracovitý kuchař, který chce za všech okolností žít svobodně, teď a tady. Byť je mu pomalu stejně jako Zdeňkovi, nehledí nalevo napravo a bez ohledu na následky dělá to, co ho právě napadne. Prostě takové velké dítě. V osmdesátých letech utekl se svojí ženou před komunisty do Vídně, poté pokračoval do Salcburku, aby se nakonec usadil v malé vsi u Mnichova. Cestou potkával stále nové ženy a nechal za sebou celou řádku dětí. Se svojí zatím poslední partnerkou Sabrinou, o dvacet pět let mladší než on, čeká také dítě a provozuje typickou bavorskou hospodu s českým nádechem. A přestože má Roman třicetileté zkušenosti, něco tu není v pořádku… Zdeněk vyrazí do Bavorska stylově v porsche. Projede se perfektně upravenou krajinou, aby nakonec zaparkoval u zašlého zájezdního hostince, který ze všeho nejvíc připomíná ušmudlaný český dvoreček. Roman v kalhotách s mostem střídá sporák a skleničku alkoholu, lítá mezi kuchyní a stolem plným nasávajících štamgastů. Partnerka Sabrina za ním pobíhá v pokročilém stadiu těhotenství a právem ho peskuje. Roman vše řeší tím, že den co den odchází skočit šipku do mrazivých vod blízké alpské říčky…
Ano, šéfe! - Fr 19.12. 10:48
Rybářská Bašta je restaurace v poměrně vkusné budově, která se nachází v příjemném prostředí lesoparku na okraji Prahy. Místní obyvatelé z přilehlé vilové čtvrti chodí kolem na procházky k blízké přehradě a jistě by se rádi zastavili právě zde na jídlo, pokud navíc jídelníček slibuje rybí speciality. To by ovšem restauraci nemohl mít v rukou pan Michal Němec. Pan Němec je sice vyučený kuchař, živil se však dlouho jako taxikář a nechalo to na něm dost velké stopy. Myšlenkově ustrnul kdesi v osmdesátých letech 20. století, což v kombinaci s jeho vrozeným nevkusem vytváří dojem nechtěného retra. Člověk má po vstupu do restaurace ze všeho nejvíc pocit, že se vrátila bolševická normalizace. Interiér je kombinací hnědých, béžových a šedých odstínů a jediné současné barvy jsou na tunách nevkusných propagačních materiálů. To ve spojení s Video Disco Baštou, kterou zde podniká každý týden, je ideálním kandidátem na léčbu Zdeňkem Pohlreichem. Zdeněk přistoupí k nápravě poměrně zostra. To, co má být zlatým hřebem restaurace - totiž rybí pokrmy, vypadá tak strašně, že to Zdeněk v několika případech ani neochutná. Reakce na kapra pokrytého nivovou plachtou patří k nejsilnějším reakcím celé série. Zdeněk se snaží najít spojence v somnambulní servírce nebo v kuchařovi s buldočím výrazem, ale ledy se hýbou ztuha. Majitel má evidentně rád svůj normalizační smrádek a teplíčko.
Ano, šéfe! - Fr 19.12. 00:08
Rybářská Bašta je restaurace v poměrně vkusné budově, která se nachází v příjemném prostředí lesoparku na okraji Prahy. Místní obyvatelé z přilehlé vilové čtvrti chodí kolem na procházky k blízké přehradě a jistě by se rádi zastavili právě zde na jídlo, pokud navíc jídelníček slibuje rybí speciality. To by ovšem restauraci nemohl mít v rukou pan Michal Němec. Pan Němec je sice vyučený kuchař, živil se však dlouho jako taxikář a nechalo to na něm dost velké stopy. Myšlenkově ustrnul kdesi v osmdesátých letech 20. století, což v kombinaci s jeho vrozeným nevkusem vytváří dojem nechtěného retra. Člověk má po vstupu do restaurace ze všeho nejvíc pocit, že se vrátila bolševická normalizace. Interiér je kombinací hnědých, béžových a šedých odstínů a jediné současné barvy jsou na tunách nevkusných propagačních materiálů. To ve spojení s Video Disco Baštou, kterou zde podniká každý týden, je ideálním kandidátem na léčbu Zdeňkem Pohlreichem. Zdeněk přistoupí k nápravě poměrně zostra. To, co má být zlatým hřebem restaurace - totiž rybí pokrmy, vypadá tak strašně, že to Zdeněk v několika případech ani neochutná. Reakce na kapra pokrytého nivovou plachtou patří k nejsilnějším reakcím celé série. Zdeněk se snaží najít spojence v somnambulní servírce nebo v kuchařovi s buldočím výrazem, ale ledy se hýbou ztuha. Majitel má evidentně rád svůj normalizační smrádek a teplíčko.
Ano, šéfe! - Th 18.12. 15:56
Rybářská Bašta je restaurace v poměrně vkusné budově, která se nachází v příjemném prostředí lesoparku na okraji Prahy. Místní obyvatelé z přilehlé vilové čtvrti chodí kolem na procházky k blízké přehradě a jistě by se rádi zastavili právě zde na jídlo, pokud navíc jídelníček slibuje rybí speciality. To by ovšem restauraci nemohl mít v rukou pan Michal Němec. Pan Němec je sice vyučený kuchař, živil se však dlouho jako taxikář a nechalo to na něm dost velké stopy. Myšlenkově ustrnul kdesi v osmdesátých letech 20. století, což v kombinaci s jeho vrozeným nevkusem vytváří dojem nechtěného retra. Člověk má po vstupu do restaurace ze všeho nejvíc pocit, že se vrátila bolševická normalizace. Interiér je kombinací hnědých, béžových a šedých odstínů a jediné současné barvy jsou na tunách nevkusných propagačních materiálů. To ve spojení s Video Disco Baštou, kterou zde podniká každý týden, je ideálním kandidátem na léčbu Zdeňkem Pohlreichem. Zdeněk přistoupí k nápravě poměrně zostra. To, co má být zlatým hřebem restaurace - totiž rybí pokrmy, vypadá tak strašně, že to Zdeněk v několika případech ani neochutná. Reakce na kapra pokrytého nivovou plachtou patří k nejsilnějším reakcím celé série. Zdeněk se snaží najít spojence v somnambulní servírce nebo v kuchařovi s buldočím výrazem, ale ledy se hýbou ztuha. Majitel má evidentně rád svůj normalizační smrádek a teplíčko.
Ano, šéfe! - Th 18.12. 10:49
Restaurace Excalibur / Moravská Třebová. ČR (2012). Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Restaurace Excalibur v Moravské Třebové bývala vyhlášená svými specialitami, návštěvou ji oblažil i bývalý prezident Václav Klaus! Dnes však v kuchyni panuje anarchie a rezignace, majitele ovládají emoce a hosté už raději ani nechodí. Podaří se vrátit podniku čest a slávu? Uvádí Zdeněk Pohlreich.
Ano, šéfe! - We 17.12. 23:58
Moravská Třebová je místo na půl cesty mezi Západem a Východem a mezi Severem s Jihem. Na rozlehlém náměstí není ani jedna restaurace a zbylé se nacházejí skryty kdesi v útrobách starých uliček. Jednou takovou je i Restaurace Excalibur, ve které jako by se zastavil čas kdesi v bájném středověku českého kapitalismu. Restaurace Excalibur, jak je patrno podle názvu, vychází z legendy o Králi Artušovi a bájném meči Excalibur. Interiér je stylizován do středověké krčmy, v krbu plápolá oheň a pod barem prýští pramen, vytrysknuvší po vražení Excaliburu do kašírované skály. Mezi tím vším bloumá vypuštěný majitel Josef Sýs a působí jako správce bizardní potěmkinovské vesnice. Realita je však neúprosná - lidé do restaurace nechodí, kvalita jídel a jejich prezentace je mírně řečeno mimo mísu a v kuchyni vládne mocný démon alkoholu. Spolu s provozní slepotou majitele má podnik namířeno ke krachu během několika mála měsíců. Když se Zdeněk prokouše přes bizardní názvy jídel jako “Dech mrtvé milenky” nebo “Leklá ryba”, pustí se do boje s duchem středověkého Disneylandu. Neúprosně odkrývá dětinskost celého konceptu, staví majitele před holá fakta a zdůrazňuje, že pokud se neoprostí při podnikání od osobních vazeb, čeká ho potupný krach. Neboť zaměstnancům na jeho podniku zdaleka nezáleží tak, jak si on myslí. Zdeněk také velmi citlivě vytáhne na světlo problém, který ničí pomalu každou druhou restauraci - kuchařův alkoholismus. Promluva do duše alkoholikovi v posledním tažení patří mezi jedny z nejintenzivnějších momentů všech natočených dílů Ano, šéfe!
Ano, šéfe! - We 17.12. 15:54
Moravská Třebová je místo na půl cesty mezi Západem a Východem a mezi Severem s Jihem. Na rozlehlém náměstí není ani jedna restaurace a zbylé se nacházejí skryty kdesi v útrobách starých uliček. Jednou takovou je i Restaurace Excalibur, ve které jako by se zastavil čas kdesi v bájném středověku českého kapitalismu. Restaurace Excalibur, jak je patrno podle názvu, vychází z legendy o Králi Artušovi a bájném meči Excalibur. Interiér je stylizován do středověké krčmy, v krbu plápolá oheň a pod barem prýští pramen, vytrysknuvší po vražení Excaliburu do kašírované skály. Mezi tím vším bloumá vypuštěný majitel Josef Sýs a působí jako správce bizardní potěmkinovské vesnice. Realita je však neúprosná - lidé do restaurace nechodí, kvalita jídel a jejich prezentace je mírně řečeno mimo mísu a v kuchyni vládne mocný démon alkoholu. Spolu s provozní slepotou majitele má podnik namířeno ke krachu během několika mála měsíců. Když se Zdeněk prokouše přes bizardní názvy jídel jako “Dech mrtvé milenky” nebo “Leklá ryba”, pustí se do boje s duchem středověkého Disneylandu. Neúprosně odkrývá dětinskost celého konceptu, staví majitele před holá fakta a zdůrazňuje, že pokud se neoprostí při podnikání od osobních vazeb, čeká ho potupný krach. Neboť zaměstnancům na jeho podniku zdaleka nezáleží tak, jak si on myslí. Zdeněk také velmi citlivě vytáhne na světlo problém, který ničí pomalu každou druhou restauraci - kuchařův alkoholismus. Promluva do duše alkoholikovi v posledním tažení patří mezi jedny z nejintenzivnějších momentů všech natočených dílů Ano, šéfe!
Ano, šéfe! - We 17.12. 11:08
Zábavný pořad ČR. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Restaurace ve vamberském hotelu Krajka patří panu Králi, který je profesí stavař. K ruce má dva auditory, přesto mu peníze mizí pod rukama. Zato v kuchyni panuje veselá nálada. Nejvyšší čas podívat se vamberským poměrům na zoubek. Uvádí Zdeněk Pohlreich
Ano, šéfe! - We 17.12. 00:08
Zábavný pořad ČR. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Restaurace ve vamberském hotelu Krajka patří panu Králi, který je profesí stavař. K ruce má dva auditory, přesto mu peníze mizí pod rukama. Zato v kuchyni panuje veselá nálada. Nejvyšší čas podívat se vamberským poměrům na zoubek. Uvádí Zdeněk Pohlreich
Ano, šéfe! - Tu 16.12. 15:57
Zábavný pořad ČR. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Restaurace ve vamberském hotelu Krajka patří panu Králi, který je profesí stavař. K ruce má dva auditory, přesto mu peníze mizí pod rukama. Zato v kuchyni panuje veselá nálada. Nejvyšší čas podívat se vamberským poměrům na zoubek. Uvádí Zdeněk Pohlreich
Ano, šéfe! - Tu 16.12. 10:59
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo… Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít další reprízu úspěšného pořadu Ano, šéfe! V restauraci Květnice, nacházející se v hotelu na náměstí moravského Tišnova, jako by se zastavil čas. Když do ní člověk vstoupí, dostane pocit, že se právě ocitl v Bulharsku nebo v Československu 80. let, nebo ve filmu Davida Lynche. Hotel sice procházel v průběhu času rekonstrukcemi, avšak každá doba na něm zanechala většinou tu nejhorší stopu, co mohla nabídnout. V kuchyni o rozměrech fotbalového hřiště se pokouší vařit nájemce pan Staněk, jeho žena se schovává kdesi v nekonečných chodbách a oba lamentují nad tím, že restaurace nevydělává. Jejich dcera Bára, studentka žurnalistiky, vzala situaci do svých rukou a rozhodla se vpustit do stojatých vod rodinného podniku bombu jménem Zdeněk Pohlreich. Zdeněk tu zažije jednu z nejstrašnějších ochutnávek svého života, navíc v tak obskurním prostředí. Tím to však zdaleka neskončí. Když se začne pídit po autorovi místních gastronomických pokusů, dostane se mu do ruky pan Staněk – člověk, který by se hodil spíš do politiky než do kuchyně. Má totiž tendenci se vymluvit i z obležení…
Ano, šéfe! - Mo 15.12. 23:02
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo… Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít další reprízu úspěšného pořadu Ano, šéfe! V restauraci Květnice, nacházející se v hotelu na náměstí moravského Tišnova, jako by se zastavil čas. Když do ní člověk vstoupí, dostane pocit, že se právě ocitl v Bulharsku nebo v Československu 80. let, nebo ve filmu Davida Lynche. Hotel sice procházel v průběhu času rekonstrukcemi, avšak každá doba na něm zanechala většinou tu nejhorší stopu, co mohla nabídnout. V kuchyni o rozměrech fotbalového hřiště se pokouší vařit nájemce pan Staněk, jeho žena se schovává kdesi v nekonečných chodbách a oba lamentují nad tím, že restaurace nevydělává. Jejich dcera Bára, studentka žurnalistiky, vzala situaci do svých rukou a rozhodla se vpustit do stojatých vod rodinného podniku bombu jménem Zdeněk Pohlreich. Zdeněk tu zažije jednu z nejstrašnějších ochutnávek svého života, navíc v tak obskurním prostředí. Tím to však zdaleka neskončí. Když se začne pídit po autorovi místních gastronomických pokusů, dostane se mu do ruky pan Staněk – člověk, který by se hodil spíš do politiky než do kuchyně. Má totiž tendenci se vymluvit i z obležení…
Ano, šéfe! - Mo 15.12. 15:55
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo… Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít další reprízu úspěšného pořadu Ano, šéfe! V restauraci Květnice, nacházející se v hotelu na náměstí moravského Tišnova, jako by se zastavil čas. Když do ní člověk vstoupí, dostane pocit, že se právě ocitl v Bulharsku nebo v Československu 80. let, nebo ve filmu Davida Lynche. Hotel sice procházel v průběhu času rekonstrukcemi, avšak každá doba na něm zanechala většinou tu nejhorší stopu, co mohla nabídnout. V kuchyni o rozměrech fotbalového hřiště se pokouší vařit nájemce pan Staněk, jeho žena se schovává kdesi v nekonečných chodbách a oba lamentují nad tím, že restaurace nevydělává. Jejich dcera Bára, studentka žurnalistiky, vzala situaci do svých rukou a rozhodla se vpustit do stojatých vod rodinného podniku bombu jménem Zdeněk Pohlreich. Zdeněk tu zažije jednu z nejstrašnějších ochutnávek svého života, navíc v tak obskurním prostředí. Tím to však zdaleka neskončí. Když se začne pídit po autorovi místních gastronomických pokusů, dostane se mu do ruky pan Staněk – člověk, který by se hodil spíš do politiky než do kuchyně. Má totiž tendenci se vymluvit i z obležení…
Ano, šéfe! - Mo 15.12. 11:08
Zábavný pořad ČR. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Zdeněk je zpátky v plné síle a chystá se na vizitu do restaurace Modrá stodola v Horoměřicích. Kuchyni tam totiž šéfuje jeho bývalý spolužák Vladimír, takže je načase prověřit, zda toho od školy moc nezapomněl. Uvádí Zdeněk Pohlreich
About show
K nejpozoruhodnějším dílům Ano, šéfe! patří ty, kdy sledujeme příběh restauratérů, kteří se rozhodli pustit do podnikání v gastronomii, aniž by byli z oboru. Vždy jsou to jedinečné osobnosti, které s nepřízní osudu bojují obzvláště urputně. V případě jedné z nejvýraznějších hereckých osobností v zemi, Bolka Polívky, navíc platí, že jeho restaurace je pro něj splněním velikého životního snu. Vždycky si přál mít restauraci, ve které by bylo lidem dobře. Vždycky si přál mít restauraci, kde by se mohl setkávat s lidmi, s nimiž je mu dobře a kterým je dobře s ním. Farma Bolka Polívky je rozložitý komplex na úpatí Drahanské vrchoviny. Kromě restaurace se návštěvníkům nabízí ještě hotel, bazén, zvířecí park a samozřejmě jízda na koních. Jinak tomu v sídle valašského krále ani být nemůže. Marketingová značka jménem Polívka samozřejmě táhne a díky tomu navštíví Farmu denně takový počet lidí, o němž se může ostatním restauracím v zemi jenom zdát. Kuchyně denně vydává běžně 500 jídel, které stíhá připravit tým dvou kuchařek a páru pomocníků. Zdeněk přijíždí do sídla valašského krále a neváhá se hned v úvodu svěřit svým obdivem vůči této osobnosti. To mu nicméně nezabrání v tom, aby upřímně zhodnotil kuchařské schopnosti jeho kuchařek. Přestože setkání dvou známých mužů je neobyčejně zábavné, nezůstane pouze u humoru. Bolkovi se to sice příliš nezamlouvá, ale musí uznat, že v jeho restauraci jde především o kvantitu, kvalita je až na druhém místě. Když Zdeněk vstoupí do procesu a chystá se jako vždy ukázat několik svých specialit, musí uznat, že takový fofr, jako mají kuchařky v této kuchyni, ještě při natáčení nezažil. Navíc hlavní kuchařka Monika dává důrazně najevo, že v kuchyni je paní ona a nikdy neodpoví Zdeňkovi jinak než „ano, kolego“ a nikoli „ano, šéfe“. Zdeněk je proto trpělivější, než obvykle.